Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Ty příručky...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
brel
Stálý Člen

Karma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% Pěstitelská

příručka Příspěvek č. 49

Zdravím,
majklovec, kam se schovala příručka? Udělej s tím něco.

Old Post 03-09-2001 v 19:44 PM
brel je offline   Profil uživatele brel   Find more posts by brel   Foto galerie člena brel   Click here to Send brel a Private Message   Add brel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

časopis Příspěvek č. 50

Mno ja vydávám takový malý občasník(dávám ho zadara). Tři stránky. Ze začátku jsem se věnoval drogám obšírněji (sralo mě to že lidi do sebe furt něco cpou a vlastně o tom nic neví). Mno ale teď jsem napsal canabis special a sklidil dobře patrný úspěch. Pokud by se našel někdo kdo ho upraví tak jako příručku na inddor, dám ho všem k dispozici. Nebo kdo chce tak ať mě zkusí přes PM a nechá mi tam e-mail. Pokud bude dost času tak to pošlu. Používám materialy především z netu, to znamená že i z GROWERU (doufám že se na mě nezlobíte - mylšenka je taková že né každý se může dostat na net a když se tam dostane tak informace které by ho měly zajímat jsou děsně rozházené - dělám to proto že mě to baví), jo a taky když není článek z mé hlavy nebo ho zásadně neupravím tak připíšu kdo to na GROOWERu napsal(snad to není špatně). A taky dělám GROWERu reklamu (... a má to zadarmo), protože si myslím že huliči by měly o něm vědět.....!
Zkuste se vyjádřit estli máte zájem nebo výhrady....
ani se nebráním kopírování či rozšiřování..... Čím víc tím líp.
je mi jasné že se tam mohou vyskytovat chyby ale na to jsou čtenáři upozorněni - snažím se o takový střed daného témata. Protože je zde hodně dobrých pěstitelů ale mají leckdy opačné názory.
Mohli by jste klidně i do toho občasníku přispívat.....

Tak teď mi buď to nadávejte nebo děkujte......
Jméno tý sjetiny je SPIRIT OF EXTASI.....(privní článek byl o MDMA)

Old Post 14-09-2001 v 00:13 AM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monk
Stálý Člen

Karma uživatele monk - 15% PěstitelskáKarma uživatele monk - 15% Pěstitelská

jo mám v tom zase o něco víc jasno... Příspěvek č. 51

thx, i kdyz uz sem vetsinu veci vedel, slozeni ty hliny mi pomohlo, ted podle tvyho navodu budu i rizkovat (poprvy), tak doufam ze to bude rust stejne dobre...

Old Post 20-09-2001 v 22:55 PM
monk je offline   Profil uživatele monk   Find more posts by monk   Foto galerie člena monk   Click here to Send monk a Private Message   Add monk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele monk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan
Nový Člen

Karma uživatele Dan - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 52

Hele hele s tim bych ti mohl helfnout. Delam uz tretim rokem v tiskarne, tak kdybys chtel par nejakych vytisku, tak ono se to v te kupe balastu ztrati...
Hod mi to na mejla a napis zpalecni adresu.
praci zdar a huleni zvlaste. Dan

Old Post 13-10-2001 v 13:11 PM
Dan je offline   Profil uživatele Dan   Find more posts by Dan   Foto galerie člena Dan   Click here to Send Dan a Private Message   Add Dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brel
Stálý Člen

Karma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% Pěstitelská

příručka Příspěvek č. 53

Zdravím,
pořád se objevují dotazy nových členů ohledně pěstování INDOOR. Zpočátku jsem upozorňoval na možnost stažení příručky se základníma informacema, což pořád považuju za vhodnější způsob informování než klasické odpovědi typu "použij vyhledávání, pak se ptej". S tím hledáním to není pro nováčky tak jednoduché, informace jsou rozptýlené. A knížečka v počítači, případně vytištěná je pro spoustu lidí podstatně výhodnější, všichni nemají internet...
Bylo mi doporučeno vložit si odkaz na příručku do podpisu, místo soustavného upozorňování na ni, což se pokusím udělat. Myslím, že to můžou udělat i ostatní, kteří si myslí, že to má význam, vzhledem k potřebě popularizace poměrně kvalitního manuálu.

Old Post 14-10-2001 v 17:50 PM
brel je offline   Profil uživatele brel   Find more posts by brel   Foto galerie člena brel   Click here to Send brel a Private Message   Add brel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brel
Stálý Člen

příručka Příspěvek č. 54

Zdravím,
taky by bylo dobrý příručku obohatit novejma poznatkama, zatím inovace nic moc, ale stačí.
P.S. majklovec, kde je vlastně konečná verze ke stažení pro čtenáře? Když kliknu na http://www.indoor.aktualne.cz začne se hned otevírat reader, misto nabídky staženi. A pak to zahlásí chybu. Navrhuju to udělat co nejsrozumitelnější, jednoduše, ne každýho napadne pravý tlačítko...
P.P.S. A HLAVNĚ AŤ TO FUNGUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Edited by brel on 14-10-2001 at 07:04 PM]

Old Post 14-10-2001 v 17:58 PM
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Palec nahoru přirucka Příspěvek č. 55

Tato skvela prirucka mi otevrela branu do sveta indooru.
Diiiiiiiiiik. Jsi machr

Old Post 14-10-2001 v 20:33 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

re: příručka Příspěvek č. 56

2 Brel: To je dáno tvým kompem, máš nastaveno, že se ti automaticky spustí reader pro příponu .PDF, ale dám tam ještě zazipovanou verzi.

BTW: Pravý tlačítko myši by měl znát každej.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 15-10-2001 v 08:34 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hempman
Nový Člen

Karma uživatele hempman - 7% Pěstitelská

Obecné veky dik Příspěvek č. 57

panove smekam a dekuji vsem - hlavne huleni .-)
hpm

HPM
konopí není jen marihuana ...
Hempy day ...

Old Post 23-10-2001 v 19:46 PM
hempman je offline   Profil uživatele hempman   Find more posts by hempman   Foto galerie člena hempman   Click here to Send hempman a Private Message   Add hempman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hempman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 58

no pánové... příručka je výborná.. díky moc...
ale příště to dejte radši do DOC formátu, ten PDF je nevím co je... a myslím, že wordovské formáty jsou asi rozšířenější, ne ?
Jinak ta příručka je super a posílám autorům karmičku...

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 24-10-2001 v 07:14 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

PDF je univerzálnější formát, proto PDF a ne DOC.

Old Post 24-10-2001 v 09:07 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

2 majklovec

no když to říkáš... hlavně že ta příručka existuje je to fakt skvělá práce..

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 24-10-2001 v 09:44 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Mirror Příspěvek č. 61

Momentálně neběží stránky na http://indoor.aktualne.cz, je tam psáno něco o kvótě nebo porušení pravidel. Nevím o co jde a zkoumat to nebudu.

Takže jsem udělal mirror (čti zrcadlo) na http://indoor.freehosting.cz.

Old Post 29-10-2001 v 13:52 PM
chell
Grower Rastawoman

Karma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

vše aktualne na

http://indoor.xf.cz/

člověk miluje jen to co uplně nevlastní...

žiju díky marihuaně

knihy o konopí

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 08-01-2006 v 17:27 PM
chell je offline   Profil uživatele chell   Find more posts by chell   Foto galerie člena chell   Click here to Send chell a Private Message   Add chell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chell
Grower Rastawoman

Karma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

drakchen... nauc se cist.. koukni co pisu v prispevku nad tim tvym...

člověk miluje jen to co uplně nevlastní...

žiju díky marihuaně

knihy o konopí

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 09-01-2006 v 14:07 PM
chell je offline   Profil uživatele chell   Find more posts by chell   Foto galerie člena chell   Click here to Send chell a Private Message   Add chell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meedvedkomi
Nový Člen

Karma uživatele meedvedkomi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

to Hullto:prosim te sem fakt zacatecnik a moc se ve grower nevyznam.prosim posli mi tvou mail adresu aby sem ti mohl poslat moji adresu abis mi mohl poslat tu tvi skvelou prirucku kterou vsechni tak chvali.vepred dekuji!
muj mail:medvedkomi@azet.sk

Old Post 17-01-2006 v 07:56 AM
meedvedkomi je offline   Profil uživatele meedvedkomi   Find more posts by meedvedkomi   Foto galerie člena meedvedkomi   Click here to Send meedvedkomi a Private Message   Add meedvedkomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás