Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno ja vydávám takový malý občasník(dávám ho zadara). Tři stránky. Ze začátku jsem se věnoval drogám obšírněji (sralo mě to že lidi do sebe furt něco cpou a vlastně o tom nic neví). Mno ale teď jsem napsal canabis special a sklidil dobře patrný úspěch. Pokud by se našel někdo kdo ho upraví tak jako příručku na inddor, dám ho všem k dispozici. Nebo kdo chce tak ať mě zkusí přes PM a nechá mi tam e-mail. Pokud bude dost času tak to pošlu. Používám materialy především z netu, to znamená že i z GROWERU (doufám že se na mě nezlobíte - mylšenka je taková že né každý se může dostat na net a když se tam dostane tak informace které by ho měly zajímat jsou děsně rozházené - dělám to proto že mě to baví), jo a taky když není článek z mé hlavy nebo ho zásadně neupravím tak připíšu kdo to na GROOWERu napsal(snad to není špatně). A taky dělám GROWERu reklamu (... a má to zadarmo), protože si myslím že huliči by měly o něm vědět.....!
Zkuste se vyjádřit estli máte zájem nebo výhrady....
ani se nebráním kopírování či rozšiřování..... Čím víc tím líp.
je mi jasné že se tam mohou vyskytovat chyby ale na to jsou čtenáři upozorněni - snažím se o takový střed daného témata. Protože je zde hodně dobrých pěstitelů ale mají leckdy opačné názory.
Mohli by jste klidně i do toho občasníku přispívat.....
Tak teď mi buď to nadávejte nebo děkujte......
Jméno tý sjetiny je SPIRIT OF EXTASI.....(privní článek byl o MDMA)
thx, i kdyz uz sem vetsinu veci vedel, slozeni ty hliny mi pomohlo, ted podle tvyho navodu budu i rizkovat (poprvy), tak doufam ze to bude rust stejne dobre...
Hele hele s tim bych ti mohl helfnout. Delam uz tretim rokem v tiskarne, tak kdybys chtel par nejakych vytisku, tak ono se to v te kupe balastu ztrati...
Hod mi to na mejla a napis zpalecni adresu.
praci zdar a huleni zvlaste. Dan
Zdravím,
pořád se objevují dotazy nových členů ohledně pěstování INDOOR. Zpočátku jsem upozorňoval na možnost stažení příručky se základníma informacema, což pořád považuju za vhodnější způsob informování než klasické odpovědi typu "použij vyhledávání, pak se ptej". S tím hledáním to není pro nováčky tak jednoduché, informace jsou rozptýlené. A knížečka v počítači, případně vytištěná je pro spoustu lidí podstatně výhodnější, všichni nemají internet...
Bylo mi doporučeno vložit si odkaz na příručku do podpisu, místo soustavného upozorňování na ni, což se pokusím udělat. Myslím, že to můžou udělat i ostatní, kteří si myslí, že to má význam, vzhledem k potřebě popularizace poměrně kvalitního manuálu.
Zdravím,
taky by bylo dobrý příručku obohatit novejma poznatkama, zatím inovace nic moc, ale stačí.
P.S. majklovec, kde je vlastně konečná verze ke stažení pro čtenáře? Když kliknu na http://www.indoor.aktualne.cz začne se hned otevírat reader, misto nabídky staženi. A pak to zahlásí chybu. Navrhuju to udělat co nejsrozumitelnější, jednoduše, ne každýho napadne pravý tlačítko...
P.P.S. A HLAVNĚ AŤ TO FUNGUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
no pánové... příručka je výborná.. díky moc...
ale příště to dejte radši do DOC formátu, ten PDF je nevím co je... a myslím, že wordovské formáty jsou asi rozšířenější, ne ?
Jinak ta příručka je super a posílám autorům karmičku...
to Hullto:prosim te sem fakt zacatecnik a moc se ve grower nevyznam.prosim posli mi tvou mail adresu aby sem ti mohl poslat moji adresu abis mi mohl poslat tu tvi skvelou prirucku kterou vsechni tak chvali.vepred dekuji!
muj mail:medvedkomi@azet.sk