Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » SNB a huleni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

kafevar: Tak to je idealni ta hodinka,ne?Pak das dalsi brcko,kdyz je hezky tak opalovacka,zkouknes rostandy atd.

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 20-06-2004 v 11:26 AM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Jezdim na snb cca 8-9 sezonu.... je to pro me max...

Jezdim Vetsinou na morave... občas slováky.........

PS : V beskydech byla lavina ktera zasypala typka a zemrel....

Old Post 28-01-2006 v 12:14 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Já teda na snb nejezdim pač mi sere zima ale jezdim na sk8 už nákej ten rok.Párkrát sem se vyhulil a nejvíc se mi líbilo jak je člověk úplně nahadry a postupně se z toho vyjezdí a má z toho všeho takovou radost a i se víc snaží.

Old Post 30-01-2006 v 09:54 AM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Ja jezdim teda jenom chvilku a zatim nic-moc. Nedavno sem byl ve Snowparku na Spicaku a zkousel jsem tyce a akorat sem si pekne sedrel nohu Ale urcite budu trenovat a ted do patku jedem znova a v nedeli zase znova, tak ono se to casem nak podda.

Old Post 30-01-2006 v 17:52 PM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

lidi sry že se vám cpu do prken, ale to tu nikdo nejezdíte na běžkách?? to je přece sport.

my first time

Old Post 30-01-2006 v 18:13 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 54

moswa: no jako dovedu si představit, že na běžkách se zhulit může být fakt dobrý. když má člověk s sebou v baťohu teplej čas s rumem a něco na chuť to je pak pohoda
firestarter: zkus freeride, to je teprve švanda
Jo a k tomu hulení a ježdění... Nedávno jsem byl jezdit a někdy zpočátku jsem se zhulil, což jsem asi neměl dělat. nějak jsem přestal mít z té jízdy radost a trošku jsem se začal bát no, ale asi dost záleží na modelu, ten můj byl docela výtuh

Old Post 30-01-2006 v 18:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakenick
Stálý Člen

Karma uživatele fakenick - 41% PěstitelskáKarma uživatele fakenick - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

2 moswa: no ja jsem na bezky jak divej. O Silvestra jsme sli s pritulkyni z Ramzovy na Paprsek (Jeseniky). On je to takovej tahlej kopecek. Nahore jsme dali speka a pak jeli hafo kilometru dolu. Lyze svistely, vitr v usich, tichy les, sem tam padla vlocka, hystericky rvouci a padajici divka (stala na tom podruhe). No proste luxus!

No ale do kopce slapat zhulenej asi nic moc.

I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!

Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...

Old Post 31-01-2006 v 17:24 PM
fakenick je offline   Profil uživatele fakenick   Find more posts by fakenick   Foto galerie člena fakenick   Click here to Send fakenick a Private Message   Add fakenick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ted mozna trosku off-topic....ale snb se to tyka. Lotes jsem se po par letech rozhodl,ze si koupim novej komplet. Tak jsem zacal vybirat a protoze mam v tyhle branzi par znamejch,tak jsem to mel asi o 25% levnejsi nez je to na kramech.

Kupoval jsem to asi v utrey a celej nadrzenej vyrazil hned o vikend na hory. Byl jsem nadsenej,jezdilo se na nem uplne bombove Ale jelikoz to byly prvni hory sezony,celkem brzy me zacinaly bolet nohy a premyslel jsem,ze to zabalim....Tak jsem si rekl: "...dam jeste posledni jizdu..."
Frcim si to z kopce,nikde zadnej klacik ani kamen....a nejednou slysim takovej ten zvuk,kterej zna jiste kazdej z vas.Byl tam nejakej schovanej sutr Kdyz jsem dojel dolu,tak jsem se malem rozbrecel-na skluznici byla rejha hluboka jako svine a asi 60cm dlouha!

Old Post 08-02-2006 v 07:51 AM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Příspěvek č. 57

shotone: Jasny,takovejch sramu jeste schyta... Jen to zamrzi na fungl novym prkne... Skluznici jsem dal zalejt,navoskovat a jezdi se vesele dal

Jinak to bylo UNITY Rise 152+ vazko Burtom Custom M

Old Post 08-02-2006 v 09:47 AM
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

mi se stalo ze jsem dopadl na masivni sutr... dira na jadro....

potom pad na beton (trochu odchlipla hrana) a dalsi dira na jadro nevim jak.... ale asi slidama bo je z toho cele dojebane.....

Po 3 letech deska skoro na vyhoz.. (Allian ProSeries) ale neva.. koupim dalsi...

Old Post 08-02-2006 v 14:11 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tonax
Nový Člen

Karma uživatele Tonax - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Během ježdění nehulím ! nebezpečný ! Ale po ježdění je to na pohodu !

Old Post 11-02-2006 v 20:39 PM
Tonax je offline   Profil uživatele Tonax   Find more posts by Tonax   Foto galerie člena Tonax   Click here to Send Tonax a Private Message   Add Tonax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 60

2 Rimsi: Flow vázka jsou nejvíc promakaný, nikdy se ti nezkurvěj ty ráčny, jako u normálního vázka, je to sice trochu dražší, ale rozhodně to zato stojí

Old Post 27-10-2006 v 16:33 PM
clandestino
Stálý Člen

Karma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Ja sem se zhulil jak to prase na prkne jednou - hned na zacatku, kdyz sem se ucil zatacet. Od te doby hulim jen po jezdeni

Old Post 27-10-2006 v 17:25 PM
clandestino je offline   Profil uživatele clandestino   Find more posts by clandestino   Foto galerie člena clandestino   Click here to Send clandestino a Private Message   Add clandestino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 62

2rismi: Jo určitě se to vyplatí, taky do toho příště jdu

Old Post 27-10-2006 v 20:40 PM
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

letos jedu do les 2 alpes třeba tam zase na svahu splaším hash od frantíků jako minule

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 06-11-2006 v 19:56 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
braniqo
Stálý Člen

Karma uživatele braniqo - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

ja som to mal raz ale vsimal som si setko a kazdeho len nie seba proste brutalne haluze

Old Post 07-11-2006 v 16:37 PM
braniqo je offline   Profil uživatele braniqo   Find more posts by braniqo   Foto galerie člena braniqo   Click here to Send braniqo a Private Message   Add braniqo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-05-2005 - Pestovani a huleni v UK - 9 odpovědí
11-05-2004 - Baleni - 10 odpovědí
11-10-2007 - Pocitac a huleni - 27 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás