Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já teda na snb nejezdim pač mi sere zima ale jezdim na sk8 už nákej ten rok.Párkrát sem se vyhulil a nejvíc se mi líbilo jak je člověk úplně nahadry a postupně se z toho vyjezdí a má z toho všeho takovou radost a i se víc snaží.
Ja jezdim teda jenom chvilku a zatim nic-moc. Nedavno sem byl ve Snowparku na Spicaku a zkousel jsem tyce a akorat sem si pekne sedrel nohu Ale urcite budu trenovat a ted do patku jedem znova a v nedeli zase znova, tak ono se to casem nak podda.
moswa: no jako dovedu si představit, že na běžkách se zhulit může být fakt dobrý. když má člověk s sebou v baťohu teplej čas s rumem a něco na chuť to je pak pohoda
firestarter: zkus freeride, to je teprve švanda
Jo a k tomu hulení a ježdění... Nedávno jsem byl jezdit a někdy zpočátku jsem se zhulil, což jsem asi neměl dělat. nějak jsem přestal mít z té jízdy radost a trošku jsem se začal bát no, ale asi dost záleží na modelu, ten můj byl docela výtuh
2 moswa: no ja jsem na bezky jak divej. O Silvestra jsme sli s pritulkyni z Ramzovy na Paprsek (Jeseniky). On je to takovej tahlej kopecek. Nahore jsme dali speka a pak jeli hafo kilometru dolu. Lyze svistely, vitr v usich, tichy les, sem tam padla vlocka, hystericky rvouci a padajici divka (stala na tom podruhe). No proste luxus!
No ale do kopce slapat zhulenej asi nic moc.
I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!
Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...
Ted mozna trosku off-topic....ale snb se to tyka. Lotes jsem se po par letech rozhodl,ze si koupim novej komplet. Tak jsem zacal vybirat a protoze mam v tyhle branzi par znamejch,tak jsem to mel asi o 25% levnejsi nez je to na kramech.
Kupoval jsem to asi v utrey a celej nadrzenej vyrazil hned o vikend na hory. Byl jsem nadsenej,jezdilo se na nem uplne bombove Ale jelikoz to byly prvni hory sezony,celkem brzy me zacinaly bolet nohy a premyslel jsem,ze to zabalim....Tak jsem si rekl: "...dam jeste posledni jizdu..."
Frcim si to z kopce,nikde zadnej klacik ani kamen....a nejednou slysim takovej ten zvuk,kterej zna jiste kazdej z vas.Byl tam nejakej schovanej sutr Kdyz jsem dojel dolu,tak jsem se malem rozbrecel-na skluznici byla rejha hluboka jako svine a asi 60cm dlouha!
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
2 Rimsi: Flow vázka jsou nejvíc promakaný, nikdy se ti nezkurvěj ty ráčny, jako u normálního vázka, je to sice trochu dražší, ale rozhodně to zato stojí