Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Palic: Rozhodne nejdriv hul a pak zacni chlastat. Opacny postup je (aspon u mne) docela riskantni. Kdyz sem primerene opilej a zahulim do toho, tak se mi na 50% udela celkem blbe.
Alkohol + špek = nejlepší kombinace. Taková pohoda v přírodě s dostatečným množstvím vína a paliček. Nebo v hospodě u pivka občas vyjít ven na prda......
Ganju naloženou ve slivni sme měli už několikrát a rozhodně v tom budu pokračovat. Slivka chytne pěknou barvu, má zajímavou chuť a je pekelná. Myslím, že to nemusí být naložený rok, stačí tak 4 měsíce. Ale doma mám ještě pár panáčků rok a půl starý.
ganja + pivečko (Radegast, the best) mi moc nesedí, cítím jak mi v krku běhají mavenci, všude to tam tak divně pění...?
ganja + tvrdý taky nic moc, to si pak sem tam nepamatuju co sem dělal v noci
takže bud hulim nebo chlastam, a kdyz uz combo, tak prvni huleni!!!
HEHE....kalim dlouho, ale tu nejvetsi kasi jsem zazil opravdu jen a jen po (smrtelne kombinaci tvrdyho a pak qalitni modylek a KONEC. gdyz rikam KONEC myslim tim uplne ten nejvetsi kopr, kterej si vubec muzete predstavit. a to jako ze jo...HEH
paměť no jasně....paměť, já mám naprosto výbornou paměť. Pamatuju si úplně všecko............o čem jsme to mluvili?
Někdy se mi po chlastu a následný trávě stane, že dokážu vnímat oba ty stavy, totiž že vim, že sem vožralej i zhulenej. Je to takový divný, nevim jestli se mám v tu chvíli smát anebo jít někomu namlátit držku :-)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
cesi sou jeden z mala narodu ktery kombinuje ganju a chlast....... ja teda kombinuju jenom Hulex a piwo.....a kdyz uz nechci piwko tak si dam Cajfu..........
Původní příspěvek od HCV ganja + pivečko (Radegast, the best) mi moc nesedí, cítím jak mi v krku běhají mavenci, všude to tam tak divně pění...?
ganja + tvrdý taky nic moc, to si pak sem tam nepamatuju co sem dělal v noci
takže bud hulim nebo chlastam, a kdyz uz combo, tak prvni huleni!!!
hulime az po 3tim piwku.......budwarek.............
Nejlepší je vychytat si po pifkách staf, kdy máte teprve dobrou náladu a ještě žádný dámvšemdodržkyfucking stavy (u každýho je to jinak - někdo po 3 někdo po 10 pivech). No a pak následný brčko udělá neuvěřitelně dobrou náladičku.
Tohle je dobrý provádět s lidma který maj zhruba stejnou chlastací "výdrž" aby to bylo dokonalý a nedocházelo k problémům.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Na slivestra sme sa s kamaratmi ako sa patri slusne opili ale ked sme zmotali jointa tak ma to celkom slusne odpalilo ze som nevedel chodit a asi hodinu som len sedel na lavicke a pozeral do zeme.
Tak by ma zaujimalo ake mate vy skusenosti s miesanim alkoholu a travy. So mnou to urobilo na 2 dni celkom slusny bordel (nic prijemne).