Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já bych hlasoval třeba pro PROPHETA....
je to chytrej kluk,jen tak nějakej špek ho neskolí
anglicky i německy umí,v Amstru párkrát byl
nejsem super kandidát na soudce?!
času mám hafo ,ostudu neudělám
prvních dvacet hlasů pro mě odměním sladkým bonbónkem v papírku
takze celkem fer tahle akce,ale myslim si ze nez nekoho ,kdo o tom treba ani nevi ,navrhovat......je podle mne lepsi ,at ten kdo tam chce ject (ma na to !!!-po vsech strankach a to si uznejme takovych tu zase tak moc neni) se sam prihlasi a pokud komunita nebude proti ,tak at jede.jak proste .z debaty jsem si po pravde zatim nemohl vytvorit nazor kdo ze je (jsou) ten vyvoleny....
ale po pravde si nemyslim ze by tam meli ject 20 lety typci kteri pestujou max 3 roky...
nic proti
peace
já dávám jasnej hlas BohouRovi, je to asi nejukecanější člen, ale nejsou to jen planý žwásty. a na druhým místě je Realist (ten mu nahrává)
já si to asi taky nenechám ujítct, pojedu asi vlakem tam a stopem zpátky, problém je jenom to spaní, soudím, že pod mým oblíbeným mostem bude zima, takže dva,tři spacáky a huráá
kdyby měl někdo místo v nebo na nějakým dopravním prostředku kromě velblouda a tříkolky, tak mi hoďte PM a dohodnem se určitě
Zdravim, nejdriv me napadlo vyslat Walhallu, popripade vybirat z Grower teamu... Jinak pro pristi rok by se mohla domluvit nejaka velka vyprava - vlakem ci busem, to je jedno... proste vsicjni groweri, ktery by meli zajem by se prihlasili a podle poctu prihlasenych by se zvolil dopravni prostredek... vsichni by meli povinne grower triko - pak v Amstru 300 lidi v groweracky uniforme ... asi zacnu setrit na tech 200 $$$... hmm... no jo... jo a jeste by mel letosni vyslanec popsat neyavisle na G teamu sve zazitky z CC atd atd atd... tak to je asi vsechno...
kamride teraz som si to tak nejako prepocital a 200dolci...ufff...kamo ...strasnre vela penazi ale to musi byt riadny zivel tam ist! Preco nikto nechce alebo nejako tak mi to pripada?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy