Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » končím, THC už nikdy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
silkar
Stálý Člen

Karma uživatele silkar - 70% PěstitelskáKarma uživatele silkar - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

ja to mam tak>..hulim cirka osum let-prvni tri roky byly hodne hodne o huleni,ale postupem casu se ta moje nadsenost hulit od rana do vecera kazdej den zacala uplne sama vytracet a asi tak tri roky to mam tak,ze bud hulim,nebo nehulim a to tak,ze treba pul roku vubec nehulim,pak treba dva mesice hulim,zase mesic nehulim,zase mesic hulim,zas tri mesice nehulim,zas mesic hulim.To samozrejme ne presne jak pisu,ale asi tak nejak podobne vypada co se tyce huleni muj rok.Proste mam takovy obdobi,ze je chut,nebo zase,ze chut neni a nemusim se do niceho premlouvat a do niceho se nutit.ani nehodlam prestavat,protoze mi to takhle opravdu vyhovuje a naopak pri tech pauzach nadherne vycistis hlavu a na druhou stranu kdyz das po case brko tak zas vychutnavas ten krasnej stavek zhulenosti kterej pri pravidelnym huleni proste neni a tohle mi nikdo nevezme:-)reknu ti,neni na ganje zavislost,protoze kdyz vidim,co mi da premlouvani nedat si cigaretu-to je zavislost,tak asi tak

Old Post 12-07-2007 v 21:40 PM
silkar je offline   Profil uživatele silkar   Find more posts by silkar   Foto galerie člena silkar   Click here to Send silkar a Private Message   Add silkar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

kubo, jude .. pokud mate pocit ze realita je na hovno .. a trava ze je smysl. prestal bych pac to je tak trochu symptom zavislosti .. nebo bych se zamyslel a snazil se zjistit jak to s tou realitou vlastne je .. me osobne prijde realita zaklad vseho, o ni jde .. s nebo bez travy .. otazkou je co kdo pod realitou mysli, mozna zakladni otazkou ..

bonkwodny..dobry myslenky, jen, asi ne kazdej, sou obrovsky rozdily v moznostech, neda se rict obecne, kazdej potrebuje v urcity fazi jiny impulzy a co vyuzije jeden druhej nepotrebuje a nevyuzije, aspon podle me...a jak rikal loneman

Old Post 13-07-2007 v 10:01 AM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
'grass'
Stálý Člen

Karma uživatele 'grass' - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

hulim kazdy den a vim ze by to chtelo trochu utahnout oteze...ale ono kdyz to zeli je tak si nereknu ne..urcite to znate ))) ale zase nadruhou stranu nemam pocit zeby me trava nejak moc zmenila az na obcasne okno v pameti...o tom ze bych prestal moc neuvazuju jelikoz to neni tak jednoduche kdyz prijdete ven a tam se huli ze a menit kvuli toho kamarady to zatim urcite nee...az budu mit pocit ze mi to nedela dobre tak se vyseru i na ty kamarady kdyz to nepujde jinak..ganja je dobry sluha ale zly pan tak delejte tak at jste porad pany vy!

PEACE

Old Post 13-07-2007 v 13:22 PM
'grass' je offline   Profil uživatele 'grass'   Find more posts by 'grass'   Foto galerie člena 'grass'   Click here to Send 'grass' a Private Message   Add 'grass' to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šafi
Stálý Člen

Karma uživatele Šafi - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Pokud někdo chce přestat hulit, tak mu to hulení už asi moc nedává takže by toho měl nechat...a pokud to nedokáže no tak to má fakt špatný. Je špatný brát hulení jako smysl života, mělo by se brát jako jeho součást. Já osobně hulim asi 5 nebo 6 roků a ani jednou sem si neřek že bych s tim chtěl přestat. Nekouřim, což si myslim že je taky dost velký plus. Studuju bez problémů vejšku, u toho pracuju a s hulenim problém nemám. Prostě když chci tak si špeka dám a když nechci tak ne. Pěstuju, což mě nesnesitelně baví a hodlám pěstovat i další roky.

Řídím se příslovím:
Chceš-li být šťastný den, opij se.
Chceš-li být šťastný rok, ožeň se.
Chceš-li být šťastný celý život, založ si zahrádku.

Takže asi tak...ať vám to roste

Old Post 14-07-2007 v 10:34 AM
Šafi je offline   Profil uživatele Šafi   Find more posts by Šafi   Foto galerie člena Šafi   Click here to Send Šafi a Private Message   Add Šafi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libang
...vyhul...

Karma uživatele Libang - 87% PěstitelskáKarma uživatele Libang - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

muhehe to ja dycky večer přestanu a ráno začnu

Old Post 14-07-2007 v 11:21 AM
Libang je offline   Profil uživatele Libang   Find more posts by Libang   Foto galerie člena Libang   Click here to Send Libang a Private Message   Add Libang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 54

Ja hulim sotva pul rok takže to je zatim v poho tak jednou tydně. Ale posledni tři tydny jsem neměl ani prda. A uvažuju o tom že si dam až na podzim ze svoji první urody v životě..... Nevim no zas na jednu s tranu chut by byla si zahulit ,ale zas za to platit nakymu pojebanemu dielerovi se mi už fakt nechce :-(

Old Post 14-07-2007 v 11:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lahamila
Stálý Člen

Karma uživatele lahamila - 93% PěstitelskáKarma uživatele lahamila - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Je zajímavé tohle celé pročítat. Toto bude asi názor úplně z jiné strany, podle toho co čtu, tady možná budu jediný.

Já nehulím vůbec - pěstuju opravdu pouze pro potěchu oka - rád sleduju kytky růst, zkoušet různé techniky - mám to jako dost uklidňující a celkem levný koníček, a je to supr kompenzace tomu co dělám za job.

Hulil jsem tak 2x - 3x za život a nijak moc jsem z toho nepobral- jednou high, jednou stoned, jednou vubec žádný efekt. To co vypěstuju tak to rozdám kolegům, kteří si zatím nikdy nestežovali (neprodávám).

To _helios: No jeden kámoš hulil tak od 15 do 20 se na to vykašlal se slovy, které mi řekl v jeho otevřené chvilce: "Kdybych to měl shrnout , tak bych tehdy asi hulit ani nezačal, ale neřekl bych, že by mě to hulení nějak ochudilo, ale rozhodně mě ani nijak zvlášť neobohatilo."

Takže plně se ztotožňuju s tím, co tu kdo napsal - Jde o to správně využít potenciál rostliny

Zdar všem!

Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není

VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování

Old Post 15-07-2007 v 16:39 PM
lahamila je offline   Profil uživatele lahamila   Find more posts by lahamila   Foto galerie člena lahamila   Click here to Send lahamila a Private Message   Add lahamila to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snupek
Nový Člen

Karma uživatele snupek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

přestat hulit je jednoduchý když nechci tak nemusim..jednou sem si řek že přestanu na mesic celej měsíc sem to vydržel ani sem to nak nepotřeboval na konci mesíce sem si řek že skusim další mesic a pak to dopadlo tak že sem nehulil pul roku ale zase sem začal protože sem stejne chtel hulit, ale s tý měsíšní přestávky sem si udal půl roční.. když si řekneš že lidi který jedou v piku tak to taky dokážou tak je to pakv klidu ne?

Old Post 16-07-2007 v 23:25 PM
snupek je offline   Profil uživatele snupek   Find more posts by snupek   Foto galerie člena snupek   Click here to Send snupek a Private Message   Add snupek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

loneman .. taky si myslis ze by vetsinou bylo prinosnejsi jako normal/zaklad zahulit dvakrat, trikrat do tydne. kdyz hulis pet let dvakrat, trikrat tejdne .. podle ceho zahulis, pri jaky prilezitosti? nekdo huli, dycky pred spanim, nebo jednou denne .. ale v tejdeni frekvenci si nejak neumim presne predstavit, podle ceho to ridit ..

Old Post 22-07-2007 v 10:03 AM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

kulim oci..takova drahota. frknout ven, obcas kolem prochazku a je to..no jinak takovymuhle zpusobu huleni rozumim. jasny. a takovy ucinky na tebe maj ruzny modely?? .. hm, pokud kupujes, nevis pak co to je, bejvaj to rek byc spis indiky .. mozna bych doporucil zkusit nejakou cistou sativu .. rek bych jestli hulis uz nejakou dobu po sative by mental klesat nemusel ..... napr v onlinovkach, mentalni praci a pod .. zalezi samozer na hodne vecech, to jo.

Naposledy upravil mettatron 22-07-2007 v 14:28 PM

Old Post 22-07-2007 v 14:20 PM
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od loneman

Čo je najhoršie, že mladí ľudia (okolo 15) prechádzajú na piko, lebo to zoženú oveľa lacnejšie ako ganju. Biele kúpiš aj za 200.

jojo je to tak pervitina je levnější než tráva
kdo by to ještě před nějakými 12-15 lety řekl
je to jeden z jevů, jež doprovází prohibici..
Měl jsem kamaráda Toma z Californie -dlouholetý kuřák ganji-cca 25 let-a ten povídal, jak se za Bushe staršího zvedly tresty za ganju, tak ganja zmizela a objevil se speed byl všude levnej atd.. Spousta lidí, co by si dalo brčko, přešlo kvůli nedostatku trávy na speed..
Ještě k tématu tohohle threadu-kdo má pocit, že mu ganja začíná překážet, tak ať nehulí a uvidí sám, zda ten problém vznikl díky trávě nebo zda , jde o něco jiného...Tráva stejně jen odkrývá věci , které jsou v nás ...
Někdy je třeba být trpělivý a prostě počkat...

...

Old Post 26-07-2007 v 13:26 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andreez
Nový Člen

Karma uživatele andreez - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

citace:
Čo je najhoršie, že mladí ľudia (okolo 15) prechádzajú na piko, lebo to zoženú oveľa lacnejšie ako ganju. Biele kúpiš aj za 200.

Běžná cena pika je 100Kč za 100mg což je jedna dávka. Běžná cena podlampy je 250Kč za 1g z čehož se dá zhulit rozhodně víckrát než 2.5x.

Old Post 26-07-2007 v 16:42 PM
andreez je offline   Profil uživatele andreez   Find more posts by andreez   Foto galerie člena andreez   Click here to Send andreez a Private Message   Add andreez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

když jsem tam byl, tak jsem ho nepotkal. Ale předevčírem Olda říkal že tam byl a on tam byl! Tak gde je sakra problém?

!

Po pár letech zpět.

Old Post 26-07-2007 v 17:09 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
comix
Stálý Člen

Karma uživatele comix - 62% PěstitelskáKarma uživatele comix - 62% PěstitelskáKarma uživatele comix - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od Pinus
tak ked vam to skodi tak prestante lebo dopadnete presne takto http://www.youtube.com/watch?v=Twv3bEFddNM

fetak dusan je uz pre mna legenda tak bacha nato

---> zoznam beletrie s drogovou tematikou

Old Post 27-07-2007 v 07:02 AM
comix je offline   Profil uživatele comix   Find more posts by comix   Foto galerie člena comix   Click here to Send comix a Private Message   Add comix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ONko
Stálý Člen

Karma uživatele ONko - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

nikdy??ehm tak to ne,ale planuju od záři (jako by příští školní rok) zase do září pauza a pak zase výmaz....to by šlo ne?a piko je sračka,to si nekoupim,to nejni pro growery!

Old Post 27-07-2007 v 09:05 AM
ONko je offline   Profil uživatele ONko   Find more posts by ONko   Foto galerie člena ONko   Click here to Send ONko a Private Message   Add ONko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ONko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smoked Manu
Nový Člen

Karma uživatele Smoked Manu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Od zari 2006 sem se rozhod ze tak nak prestanu(kvuli me drahe polovicce) a do ted sem to porusil jesi 15x no maximalne.Dycky tak po mesici zhruba na me sly asi abstaky nebo ja nevim proste uplne divne pocity depky jak svina a tak sem si zahulil a bylo to jeste horsi :-) ale pak sem to nak premoh a uz sem nehulil tak 4 mesice a zatim se drzim. Uz na to ani nemam chut. Nicmene sem zvedavy jak dopadne kyticka co mam na balkone :-) (muj napad to ale nebyl to pestovat)

Old Post 06-08-2007 v 22:24 PM
Smoked Manu je offline   Profil uživatele Smoked Manu   Find more posts by Smoked Manu   Foto galerie člena Smoked Manu   Click here to Send Smoked Manu a Private Message   Add Smoked Manu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás