Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaves kytičky už kvetou nejvice automazar,magnum je trošku pomalejšize zadu foliaku jsem musel udelat otvoir .objevila se na listech šeda plisen ale už pohoda nasadim ješte vetrak ty mazary se vytahli jak blazen cca 170cm
Čus neco jsem sekl mnel byto byt think diferent od dutch poision ale je hezky ale malej:úbyl ve vynohradu dost se zaskl diky mrazikum byl zasazen v pulce kvetna
Ahoj tak zamne automazar podle mych zkušenosti ,dozral taky dřiv než magnum a hrozne mi plesnivy ten magnum ale mnel jsem to přervany tak mnel asi malo vetrany ale jak pišu zamne ten mazar
Koštata, hovna zkurvysyne, bieda len aby si mal čo najskor co hulit , autoflowerak debil, ešte klimatizaciu, m tam daj kokotko. aky vynos? dve hrste ? ubožak, feťak pičko DD