Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo i to se muže stát, ze přerostou,...příroda je příroda.
Zatím má nejvyšší 75cm XXL HAZE a NONAME SEEDS jsou dvě kolem 65cm a dvě kolem 60cm,... mají 24.den květu, takže ještě cca 30dni mají před sebou, ale věřím v to, ze nenarostou o tolik, aby se nevesly, na růst jim už hnojky nedávám.
1. fotka - všechny holky pohromadě
2. DETAIL XXL HAZE
3. DETAIL XXL HAZE
4. DETAL NO NAME SEEDS - pozna někdo zkušený o jakou odrudu muže jít? 😊✌🏽
Co Vám povím, holky začínají být pekne cítit, palice jsou každým dnem plnejsi a větší...
Nejvyšší XXL HAZE 78cm.
Nejvyšší NO NAME SEEDS 74cm.
Zalévam XXL HAZE bez hnojiv, ale NO NAME SEEDS jsem pohnojil jak na růst, tak na květ.
Vlkost je pohode este nemas take velke palice vysia vlhkost im nevadi az ked ti to zacne boptnat tak to znizuj kvoli plesni , no teraz hlavne pk dodavaj uz co terra bloom toho P moc nema
CRAZYN: Ahoj, jojo už zhruba týden dávám pouze odstatou vodu na XXL HAZE,..
NO NAME SEEDS jsem pohnojil ještě lehce během týdne hnojivama na růst, aby se povytahly 😊
W_RHINO:
No myslím, ze palice už boptnaji,...rozhodne XXL HAZE ano. Proto se mi nelíbí vlhkost, přidal jsem ještě vetrak, protože jsem koupil další box 120x120x200, ale tentokrat 600w lampu, takže jsem prozatím sebral vetrak, než přijedou klony do nového boxu 😜
Přidám fotky k posouzení 🌱✌🏽
Asi rano seknu všechny (4) XXL HAZE, myslím, ze víc už z nich nebude, nehnojim je už delší dobu, takže co jsem okoukal u ostatních již vypestovanych kytkach tady na fóru, rekl bych ze je den D.
Pokud se pletu, tak se me opravte 😅😜✌🏽
NONAME SEEDS už ta jedna je taky pěkná, ale ještě boptnaji palice, takže ji dam par dni,... ostatní jsou většinou ještě světle, takže těm dávám 1-2tydny maximálně a budou taky zralé ke sklizni 🤗🔪🌱
Na fotkách:
1.Všechny pohromadě
2.Všechny pohromadě
3. NONAME SEEDS