Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak všetko usušené zváženie a 90% už je preč takže nebude žiadny smoke report iba konečne čísla.. Tento rok som to trochu zanedbal ohľadom fotiek a popisov ale už mám rodinu takže nieje toľko času ako bolo doteraz...
XX seed veľmi potešili nato ze som ich nekupoval a boli to semena ktoré som ponachadzal v materiály na rastlinách ktoré som opeloval, krizil.. Bohužiaľ neviem ktoré semeno je ktoré preto neviem názvy ale je to úplne jedno a výsledok bol fajn a miestami na niektorých rastlinách až prekvapivý...
Konkrétne sa chcem venovať tomuto XX SEED ktoré bolo unikát medzy všetkými...
Tie červené čierne listy boli fenomenálne a veľmi tvrdé
Puky neboli nijak masívne, ale boli tak nenormálne plne živice a tak ohromne lepkave že to som ešte nevydel.. Ta výrazná štipľavá vôňa je neprekonateľná.. Tento phentip bola nenorlamne unikátny a výsledný materiálu vyzerá najlepšie zo všetkéhy rastlín ktoré som tento rok pestoval Outdoor.. Je to brutálny automat... Sisky vyzerajú ako by bol pestovany pod lampou.. Co sa malo kedy vydi pri Outdoor rastlinách