Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minulý rok jsem měl automazar od dutch passion a bylo všech 10semen stejných!! Letos White windou xxl od dinafem mi přijde že půlku kytek je jiný model,podle tvaru palic..
Tak už to začíná pěkně dozrávat 😋😋 na levé straně mám už jednu připravenou na sklizeň.. Ale ještě proplachuju vodou a půjde v pátek pod kosu, jinak šišky tvrdý jako kámen typuju tak 250g suchého.
White widdow xxl mam tento rok aj js. Vychytal som skciu 10+10 zadaco tak som si ich vzal na pokusy co tento strain vydrzivyklicilo mi 19 z20, o 10kusov som prisiel v tych superhorkach co boli. Zabudol som otvorit sklenik-spalilo ich skoro na popol.zvysnych 9 mam v 6,5l tekoch, skusal som na na nich LST a parada. Vyska cca do metra ale krasne rozvetvene. Uvidime
Tak White windou xxl auto😋 vše sklizene a suché musím říct že příště bych to už nepestoval! Dost náchylná na plíseň ještě chtěli tak 10 dní ale mesel jsem to pokosit... Jinak palice tvrdý a obaleny dost pryskyřicí lepí fest 😃 jinak chuť zemitá, Ale strašně to zhuluje až moc čtvrtka brka a musím si sednout... Jinak 8 kytek suchého 640g
Tady ještě ukážu lesní critical+ cca 2,40m vysoká a to tam jezdím jednou za 14 dní 😋 druhý je menší tak další fotku pošlu z lesa až finální před sklizni 😋
Zdravím. Jedu si každý rok outdoor na zahradě a letos mi kamarád říkal, že fízláci jezdí a čumí po zahradách, tak jsem si říkal že to hodím příště vedle do lesíka. Tak jsem se chtěl zeptat jak se staráš o to kvítí v lese? Četl jsem, že to kontroluješ jednou za dva týdny.. Chodíš to zalívat, když to hodně peče a dlouho neprší?
Ahoj, kopu díry na 30l substrátu a ten promicham hydrogelem který drží v hlíně vodu a tím vůbec nešetří 😋😋chce to místo kde pořádně péče... Jinak když byli fakt týden tropy tak jsem jezdil po týdnu ale když bylo počasí normální tak stačilo po 14 dnech 😋 a nikdy se nestalo že by byli zvládli, jinak taky je z minulého roku fotka frisian dew ale letošní bude lepší!