Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od WhiteFrost Pěkný kytky ale paličky jsou fakt pidi...
No velký nejsou, ale když se podíváš pořádně, tak poměr kalich/list je hodně dobrej. Tudíž i váha je o hodně lepší než se na první pohled zdá. Tady jsem měl g/W, což považuju za hodně slušný. Plus jak řikám pořád neni výnos jako výnos. 1g PK dá tak za 5g průměrnýho indooru.
citace:
Původní příspěvek od odo Som v konzume neskúsený a laik. Doteraz som za tých pár rokov užíval iba to, čo som odpestil z komerčnej ponuky seeds bank. Mne vačšina nedala to, čo som očakával, ale mám známeho, čo si to chváli. Z můjho pohľadu to je shit a z pohľadu iného "kvalita" ? Tak ako to je?
Diky!
Rád by som sa dostal do obrazu!
Pokud se budem bavit o paklu semen (pro mě ideál 12), tak základ je najít nejmín jeden keepr.
1. Hybridi by neměli mít hermafroditní tendence. Řekněme, že bych se rád držel pod 10% hermoušů. U Cookies krosů max 15%. Tam se tomu prostě člověk nevyhne a když si někdo kupuje tyhle geny, tak by měl vědět, že tam tenhle problém je. Nicméně dnešní klasika je taková, že si koupíš pakl za 200 dolarů a máš velký štěstí, když tam najdeš čistou samici...
2. Pro mě kvalita rozhodně nespočívá ve výnosu, nicméně jsem si jistej, že skoro vše se dá odjet g/W.
3. Stavba kytky je pro mě nepodstatná, i když osobně dávám přednost táhnoucím se genům před stromečky. Podstatná je stavba květu - čim mín listů, tim líp. To tady vidim furt, palice jak 2l petka, ale když si to zvětšíš, tak zjistíš, že 90% je listí.
4. Kvalita spočívá v high. Prostě a jednoduše, když si dám brko, tak mě to musí zkouřit, ne abych motal gramový, abych vůbec věděl, že se něco děje.
5. Musí to vonět tak, že člověk má pořád tendenci tu kytku/palici očuchávat. Pokud to voní nějak nijak, nemastně, neslaně, tak je to dle mého názoru nuda. Stejně je to s chutí, pokud si dám práska a je to nijaký nebo hnusný, tak to prostě kvalitní neni. Nejlépe, aby to chutnalo stejně jako to voní.
Když si dám brko v hospodě a příjdou za mnou alespon dva lidi s dotazem co to je sakra za šílenou trávu, tak je to dobrej ukazatel
6. Vzhled sušiny je taky kriterium, i když ne zas tak podstatný. Sativy vypadaj x krát nic moc, ale kvalita je tam uplně někde jinde.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Časlove - hm
Tak to by som z Tvojho pohľadu mohol byť asi vačšinou spokojný, lebo to, čo som dopestil, kým som sa nezačal zaujímať o modely s viac CBD, zhulovalo fakt fest v minimálnych dávkach a to dávam z Volcana. :-) Možno pre niekoho, kto je dlhoročný hulič by to bola slama? - nedokážem hodnotiť.
Čo sa týka chute a vôňe, som na tom podobne
Stavovo vyhľadávam modely, ktoré ma dokážu nakopnúť do radostného stavu, počas dňa aktivizovať, umožnia mi normálne pracovať a nenútia k retrospektívnym, či paranoidným, prípadne k pochmúrnym myšlienkam a minimálne ovplyvnia negatívne psychiku.
To vraj dokážu čisté a neprešlachtené modely. Preto som vlastne položil otázku k tej kvalite.
Okrem toho uprednosťnujem "zdravotný" efekt. Z tohoto hľadiska na bolesť, svalovú stuhlosť a podobné bežné veci asi účinkuje každý model, čo som vypestoval s vačšími, alebo menšími nepríjemnými sprievodnými javmi.
Ďakujem za odpoveď!
Původní příspěvek od Časlove
3. Stavba kytky je pro mě nepodstatná, i když osobně dávám přednost táhnoucím se genům před stromečky. Podstatná je stavba květu - čim mín listů, tim líp. To tady vidim furt, palice jak 2l petka, ale když si to zvětšíš, tak zjistíš, že 90% je listí.
Souhlasim... nadruhou stranu znám kluka co ho hrozně baví shit a vyloženě vyhledává takovýhle lupenatý, ale zároveň obsypaný modely, protože z toho snáz dostane materiál.
Dělat ale shit z toho co nám tady ukazuješ ty... to by byl snad už i hřích
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Cau,ty kytky jsou si hodne podobny,zatim zadny velky rozdil mezi phenama.
Vune zatim nijak vyrazna,ale jeste je brzo a musim rict,ze se to hezky obsypava
Původní příspěvek od Subatomic Nechapu ze tenhle thread uz davno neni v SINI SLAVY! Tohle je naprostej strop, chodim se sem kochat alespon jednou za mesic.
Zas tak dobře odjetý to neni. Bylo tam moc dusíku na můj vkus, ale každopádně díky!
Tady pro zajmavost kříženec Pure Kush x 90s Haze. Dostal jsme trošku pylu originálního Haze od Sama Skunkmana (semena ze začátku devadesátek). Volba jakou genetiku s tim opylit nebyla příliš komplikovaná .
Tady jsou dvě nejvíc odlišný phena, jedno hodně PK dominant, druhý Haze.
55. den květu
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Co jsem měl tu čest od tebe vidět, tak jsou to neskutečný mňamky, pan je gurmán 😀 člověk se asi postupem času dostane přes kvanta modelů a pak už z vi co je dobré ,jen se v tom množství neztratit ,těch strainu jsou dnes mrtě...každopádně palec hore 👍
-hlasovani o zarazeni do sine slavy....(zkratka SS neni košér)
-piste ano/ne,plus nejakej koment....(koment neni podminkou).
-hlasovani pak promazu aby to davalo smysl....(dejme tomu treba 14dni).
-za me je toto vlakno velmi zajmave a zaslouzi si vystavit mezi topy....a taky je to pan Grower....
-dikez A/S
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..