Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne nic. Světlo spider dávám níže a mám i na spodnich větvích takové paličky tvrdé jako vrchy.
Musíš, ale světlo dávat postupně co nejniž aby si na to kytka zvykla. Jináč co jsem si všiml, když dám světlo níže hned jakmile přepnu na květ, tak kytka dostane grady a začínaji deficity a pak hnědé fleky atd
Jo, delam to stejne akorat ze ty nejslabsi male vetvicky odstrihnu aby sila mohla proudit do hlavnich vetv a vrzholvek., ty co jsou fakt prilis slabe a 2x zastip.
Původní příspěvek od fikus37 Ne nic. Světlo spider dávám níže a mám i na spodnich větvích takové paličky tvrdé jako vrchy.
Musíš, ale světlo dávat postupně co nejniž aby si na to kytka zvykla. Jináč co jsem si všiml, když dám světlo níže hned jakmile přepnu na květ, tak kytka dostane grady a začínaji deficity a pak hnědé fleky atd
Já v růstu mám 40 Cm nad...jak to davas pak dolu jak prepinas ? O kolik to postupně davas níž ? A jaká je finální vzdálenost ?
Původní příspěvek od Madical-Strains Jo, delam to stejne akorat ze ty nejslabsi male vetvicky odstrihnu aby sila mohla proudit do hlavnich vetv a vrzholvek., ty co jsou fakt prilis slabe a 2x zastip.
Ty úplně spodní dávám pryč taky..jako asi to prosviti ale nechce se mi s tím pak drbat...ale teď zkusím udělat has tak možná je nechám ať je dost materiálu
No prave ze by melo byt vic materialu prave kvuli odstranovani slabych spodnich vetvicek , pak v tech vrcholovkach bude o to vice masa. Kdyz nechas i spodni slabe vetvicky tak sila nepujde do tech hlavnich palic.
Takhle to vsede uvadeji jak zvysit vynos.
Schvane se zeptam amika jak to dela on.
Jako ano v tomhle mas pravdu...minule kolo jsem spodky celkem oholil...teď uvidím chci si s tím více vyhrát více ohýbat atd...minuly pest jsem přes měsíc a půl byl v zahraničí tak ze čas na ohybani nebylo vždy jen jak jsem domu dojel na skok...teď si dam zalezet😂😂😂
Čus, hodím sem fotky, jak to vypadá, když je odrůda, která se přirozeně dobře větví ( neustříhl jsem ani větvičku ). Pak už jen stačí trénovat kolínkama a vše doroste. Ale není to tak u všech odrůd 😉
Hodně záleží na odrudě.Nejlepší jsou kecy,jak tomu pomáhají různá barevná spektra,ale ty mají na kytku jen malý vliv. Dokonce tady borci tvrdí,že dokážou pomoci světla změnit kytce DNA.
Tady je jedna holka pod Verunou(myslím ,že to byla už generace 7 s Cree Holticulture 660nm od ledidealu)
58 gramofonu na kytce suchého a výška kolem 110cm
Jablickar, je to dupačka střihat spodky, kor v mých letech,ale výsledek stojí za to.
Tak ze dneska jsem zalival holky a tak detailně jsem se na všechny díval a na lepove pásky a co jsem do pic. Zas neviděl...ne ze jen na všech ak49 je deficit snad calmag pomůže dal jsem 1ml/l plus 3ml/l A+B cocos a ještě 4 ml enzymu....zase ty zajebane smutnice byly čerstvé ještě se na těch pascich hybaly ale litat jsem žádnou neviděl tak ze budu muset objednat zase hlistice...ty listy myslíte ze jak v předchozím kole jsou dodrbane od těch sviní a nebo ze dostaly málo calmagu...a na té poslední fotce to nevím co je smutnice to není Mělo to jak kdyby bílou barvu křídel
Jo vím ze se dostaly do predpestu ze stanu...jenže dostaly hlistice taky pro jistotu...bohužel v prosinci už nesly objednat...doufám ze už půjdou teď objednat ať je mám doma co nejdřív