Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No to co sem mel klon v kvetu na zkousku a prave se nevetvil a delal jen centralni palici. Je pravda ze sem to zastrihl ale mozna byvh mohl oholit spodky a nechat jen ty 2 vrcholovy vetve. No uvidime
predstav si denne zalejvat 70 kytek kdyz je tam dzungle jak svina a sotva tam sahnes.
to je vlastne jedinej duvod proc sem si tuhle techniku taky sam jeste nezkusil (mozna nekdy s nejakym dripem) kazdopadne peknej sog tady dlouho nebyl...
ty dva litry kvetnik bych bral jako minimum. Litr je malo... v kvetu bys to zalejval fakt kazdou chvilku.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
No jde o to že už mám nachystaných dalších 117 klonů ( ještě nejsou zakořenený ) takže o klony nouze není. Klidně pak ukážu ten SOG 100 ks klonů na 150x 150 cm. Co se týče zalívání je to otázka 10 minut. Mám na to takovou pomůcku. Drip jsem mel vytvorenej ale zatím ho nepoužívám. Ok přesázím to a přepnu to k 1. listopadu.
Jsem tady opět s updatem. Dneska máme poslední den růstu a zítra se přepne na květ. Jak mi bylo doporučeno, tak jsem i udělal, rozdělil jsem kytky do 2 boxů. V prvním boxu je 36 kytek 1x zastříhnutý ( né všechny ) a v druhým 42 kousků Critical 2.0. Chtěl jsem dát sít ale nakonec jsem si to rozmyslel. Dávkuju Rhizotonic 2ml, Bcuzz A+B 2 ml. Přemýšlím ale že bych do dalšího pěstu změnil hnojky na komplet sadu od Canny. Co vy na to ?
Jak bylo zmíněno minule, mám normální cloner, néé aeroponickej !!!!! Co se týče těch pěnových výplní na aeroponický, dají se sehnat kdekoliv třeba na ebay.
Jj píšou že je to Aero ale je to ten stejnej co mám já a ten má taky psaný Aero, ale ve skutečnosti je tam jen čerpadylko který jde trubkou do trysky, která rozstřikuje vodu,ale nedělá mlhu kterou má dělat pravé Aero, pokud se nemýlím, takže je to spíš hydro???
@Growoli : ty mas aero - tak to ma fungovat stale spliechat vodu na stonky, hmla hmm to by asi tiez slo ale take myslim nerobia. https://www.youtube.com/watch?v=AuWmT9BLqBw