Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Musim se přiznat, že jsem upgradoval ta stopadina nevyšla tak sem zainvestoval rovnou do 4kila. Je to obrovskej rozdíl oproti zářivce, i ty největší mrzáčci se dali během pár dní dohromady. Jenom jestli to pro ně neni šok... Maj teď nějaký problémy
Zdarecc groveři. Ja opaluju pod 250w MH na růst a po přepnutí na květ Sodik 250w a nemůžu si stěžovat!! Myslim že je to slušnej kompromis mezi spotřebou a ůrodou
70W na první měsíc růstu, na dokvétání plánuju přidat další 70W
a na maminy a mimina úsporky nebo U-trubice 12W, to se ještě rozhodnu
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
j, outdoor rulezZ. jinak ted rozjizdim 150w skrin, montuju, slepuju, pajim. spotreba na 150 v pohode, koncem roku pojedu !1500W!. setrim uz ted. snad me nenajdou podle spotreby elektriny. a navic jak uchladit? no nic, rok mam na premejsleni.
No,idem prvý krát pod HPS 70W HPS,myslím,že pre začiatok mi to v pohode stačiť bude.Prvý grow bol pod 90W v úsporkách a mal som to na 3 mesiace.Takže predpokladám,že výnos spod 70W by mi mal stačiť do ďalšej úrody.Ďalšie kolo bude asi kontinuálny SOG,tak by to malo stačiť.Ale samozrejme,že keď bude možnosť,pôjdem niečo väčšie.nie kvôli výnosu,ale hlavne kvalite,veľký výnos fakt nepotrebujem
A tiež rád pestujem a urobiť 1xročne zážeh pod 1000W by ma asi neuspokojilo
Zdar, já mám 70w na růst a teď jsem dostal od kámoše 100w, tak na qjet půjde ona. Jinak mi stačila i ta 70w(používám ji už 4 roky), ale jedu celkem masivně outdoor. Only indoor bych musel mít(hrubě odhaduju) tak 250w a jet kontinuálně, abych nestrádal nedostatkem))