Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Malý průzkum wattáží
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
jakej mash sodik?
70W
150W
250W
400W
600W
víc...
100W
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Musim se přiznat, že jsem upgradoval ta stopadina nevyšla tak sem zainvestoval rovnou do 4kila. Je to obrovskej rozdíl oproti zářivce, i ty největší mrzáčci se dali během pár dní dohromady. Jenom jestli to pro ně neni šok... Maj teď nějaký problémy

Old Post 04-02-2005 v 12:40 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazaruslong
Nový Člen

Karma uživatele lazaruslong - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

ja mam 250w.ale skrin mam minimalne na 400w,takze casem dokoupim.

Old Post 04-02-2005 v 17:21 PM
lazaruslong je offline   Profil uživatele lazaruslong   Find more posts by lazaruslong   Foto galerie člena lazaruslong   Click here to Send lazaruslong a Private Message   Add lazaruslong to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Ja sem 70-ti watak... No a pohoda, puvodne jsem chtel 150, ale to neslo kvuli elektrine, a ted jsem spokojenej

Old Post 06-02-2005 v 20:01 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

...hmmm , ja sve kyti peču v 600W troubě to občas do další sklizně vydrží

Mějte se Hlava

Old Post 06-02-2005 v 22:01 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Globe
Nový Člen

Karma uživatele Globe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Hmm hmm - jsem tak trochu beginer, ale začínám na 2x400W v CoolTubes na plochu cca 2m2 ...

Old Post 07-02-2005 v 13:33 PM
Globe je offline   Profil uživatele Globe   Find more posts by Globe   Foto galerie člena Globe   Click here to Send Globe a Private Message   Add Globe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zemi
Stálý Člen

Karma uživatele zemi - 89% PěstitelskáKarma uživatele zemi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Zdarecc groveři. Ja opaluju pod 250w MH na růst a po přepnutí na květ Sodik 250w a nemůžu si stěžovat!! Myslim že je to slušnej kompromis mezi spotřebou a ůrodou

Old Post 03-11-2005 v 11:22 AM
zemi je offline   Profil uživatele zemi   Find more posts by zemi   Foto galerie člena zemi   Click here to Send zemi a Private Message   Add zemi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

70W na první měsíc růstu, na dokvétání plánuju přidat další 70W
a na maminy a mimina úsporky nebo U-trubice 12W, to se ještě rozhodnu

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 06-11-2005 v 13:17 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

j, outdoor rulezZ. jinak ted rozjizdim 150w skrin, montuju, slepuju, pajim. spotreba na 150 v pohode, koncem roku pojedu !1500W!. setrim uz ted. snad me nenajdou podle spotreby elektriny. a navic jak uchladit? no nic, rok mam na premejsleni.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 23-01-2006 v 20:29 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-badboy-
Stálý Člen

Karma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

já mám 400W první grow. a tak něják newim do budoucna chci 2x 400W.

Old Post 24-01-2006 v 05:29 AM
-badboy- je offline   Profil uživatele -badboy-   Find more posts by -badboy-   Foto galerie člena -badboy-   Click here to Send -badboy- a Private Message   Add -badboy- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cocoNut
Stálý Člen

Karma uživatele cocoNut - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

planujem kupit 150w sodik takze uvidime

Old Post 01-02-2006 v 12:22 PM
cocoNut je offline   Profil uživatele cocoNut   Find more posts by cocoNut   Foto galerie člena cocoNut   Click here to Send cocoNut a Private Message   Add cocoNut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Tahle anketa je vlastně dost naprd ,protože většina lidí watáže mění...........většinou ve vzestupné tendenci

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 01-02-2006 v 20:08 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

mam dva komplety 150W a 250W

Old Post 02-02-2006 v 19:15 PM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

No,idem prvý krát pod HPS 70W HPS,myslím,že pre začiatok mi to v pohode stačiť bude.Prvý grow bol pod 90W v úsporkách a mal som to na 3 mesiace.Takže predpokladám,že výnos spod 70W by mi mal stačiť do ďalšej úrody.Ďalšie kolo bude asi kontinuálny SOG,tak by to malo stačiť.Ale samozrejme,že keď bude možnosť,pôjdem niečo väčšie.nie kvôli výnosu,ale hlavne kvalite,veľký výnos fakt nepotrebujem
A tiež rád pestujem a urobiť 1xročne zážeh pod 1000W by ma asi neuspokojilo

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 02-02-2006 v 19:43 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Tak jelikož 400w mi nestačilo, pořidil jsem si 600w a uvidime, myslim, že už by to mohlo stačit

23

Old Post 26-02-2006 v 11:28 AM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r
Stálý Člen

Karma uživatele r - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Zdar, já mám 70w na růst a teď jsem dostal od kámoše 100w, tak na qjet půjde ona. Jinak mi stačila i ta 70w(používám ji už 4 roky), ale jedu celkem masivně outdoor. Only indoor bych musel mít(hrubě odhaduju) tak 250w a jet kontinuálně, abych nestrádal nedostatkem))

Old Post 26-02-2006 v 18:32 PM
r je offline   Profil uživatele r   Find more posts by r   Foto galerie člena r   Click here to Send r a Private Message   Add r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ariel
Nový Člen

Karma uživatele Ariel - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Mám 250W a neni potreba vic, indoor nemam velkej jak maringotka!!

VYMĚNÍM VYJETOU NAFTU ZA STRUNY OD SAXOFONU.

Old Post 13-03-2006 v 09:35 AM
Ariel je offline   Profil uživatele Ariel   Find more posts by Ariel   Foto galerie člena Ariel   Click here to Send Ariel a Private Message   Add Ariel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás