Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera první ochutnávka! Sakra překvapilo chutí i konzistencí k té chuti no to jsem ještě nekouříl.. Ani zemitá ani nasládlá ale taková možná jemné oříšková a hodně kašlací přitom jemná
Dámy a pánové večer budu mít výsledek ať chci či nechci v bytě to prostě v tělech vedrech schne rychle ale podle v nic hrozného tak kdyby jooo chtěl někdo přihodit svůj tip tak sem sním
TOTO JE VŠE BEZ TOPŮ TAKŽE SPODKY STŘEDY A NIŽŠÍ VRCHY
celkové zhrnutí : ROSTLO TO VENKU POTÉ JSEM JEL 25 DNÍ POD 250W V MALÉM PROSTORU A POTÉ CO JSME S GROWEPLACEM VYJEDNAL NOVÝ UPP ROSTLO TO V 120 - 120 NA 2M POD 600W S REGULOVANÝ NA 400W TAKŽE JSEM S VÝDĚLKEM NADMÍRU SPOKOJENÝ A HLAVNĚ JE TO SAKRA KVALITNÍ! O PROTI MINULÉMU PĚSTU OD NATURAL SEED BYLI TYTO ŘEZI O DOST LEPŠÍ HLAVNĚ CO SE TÝČE SPODKŮ! ZA MĚ PROSTĚ DOBRÝ ALE DALŠÍ KOLO BUDE LEPŠÍ, PLNĚJŠÍ A STEJNÝ MODEL TAK UVIDÍME! MĚJTE SE A K POSÍLÁM KAŽDÉMU HLASU! DÍKY BORCI