Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No kropil jsem to furt,protože to byl jedinej zpusob,jak rychle nahodit vlhkost,myslíš,že je to tím? :O Dneska jedu pro zvhlčovač,takže už nebudu muset.. Ted mám světlo asi 70 cm,tak snad ok. Kytky vypadají,že to snad rozchoděj,tyhle šoky
ne... jak uz bylo psano, vypada to jako spaleny svetlem.
Je to sice "jen" 400w, ale nemuzes to pustit zvostra na maly sotva zakoreneny rizky. Vlhkost tolik nehrot, kytky se budou snazit rychleji prokorenit kdyz nemaj co brat ze vzduchu, chvili porostou pomaleji ale jinak by mely bejt ok.
Me se hlavne zda ulet ze s primaklimou neuchladis 400w v tomhle pocasi... to tocis vzduch v jednom pokoji kde ani nevetras ne? Jestli se ti to nepodari zlepsit tak toho moc neodjedes, ne ze bych ti to nepral, ale za mesic uz bude uplne jiny pocasi zase.
zkus treba.
1. chlazeny stinitko (treba spudnik nebo neco takovyho) nebo k tomu obyc dej malej vetrak kterej bude foukat rovnou na vybojku
2. zvlhcovacka... pomuze i s teplotou
3. filtr dej repasovat nez to zacne kvest... cim je uhli starsi a nasycenejsi tim hur to pres nej jde, navic na rust je stejne zbytecnej a vysoka vlhkost v rustu ho nici
4. zlepsit pritah (bud zvetsit pasiv. diru nebo udelat aktivni)
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Sem tam nějakém list zarve, neviděl bych to nijak dramaticky. Pokud kropis je lepší za tmy, ale čistá voda by neměla dělat problém, spis pokud do toho něco pridas. Může to byt sokem z tepla nebo světla. Neřešil bych, pokud kytka jinak v poho jede.
Zdarek,
No kytky už vypadají lépe,nějak tak jsem to snad vychytal s tou teplotou,na úkor vlhkosti. Ale dneska jsem přivezl zvlhcovacku,takže bude i vlhkost
No s tou primaklimou proste nevím no,když teď byla pustena furt,tak to uchladila pekne a to jede na ten menší chod,protože do ty bedny bych se dostával těžko no. Kdyby to bylo nutný,tak bych to rozebrala přeplul bych na dvojku,ale snad to bude OK i takhle.
Jinak s tou místnosti,mám to v ložnici a přes den větrem ventilackama na dvou oknech a v noci,ještě dost zima na vetracku 😬 no a stinidlo jsem koupil na doporučení tady cooltube,tak ta je chlazŕena pekne ne? :O
Jak říkám teď mám i zvlhcovacku,cooltube a pěkného ofuk,tak to snad už půjde 😰 Díky moc za rady chlapi,přesunu to do galerie indoor a problémy budu cpát tam doufám teda,ze už jich moc nebude 👍 ale fakt dík moc K+ všem