Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kazimír tak tipnu 277g ten Critical, sem zvedavej kdy budes sklizet toho Eagle Billa, vsimnul sem si, ze neni ani z poloviny tak ocukrovanej jako ten Critical, jak dlouho ho jeste planujes nechat??, mas mikroskop, checkujes zabarveni trichomu?? jinak gratulace, palky sou to pekny
To mas pravdu,ale je o dost mohutnější a porad jede.Mikroskop nemám,možná nejakej poridim.Pocitam ještě tak cca 14 dni,uvidím jak se to bude vyvíjet.Ted už je necelý týden jen na vodě.Vecer přidám nějakou fotku,ono to poradně není vidět pod tím světlem,ale něco tam má.
Takže výsledek je neuvěřitelných 599g. Ne, dělám si prdel, skutečný výsledek je 222g. Vítězem tipovačky se stává RENE.2, gratuluji. Na poslání výhry se domluvíme v PM.
Na to, že jsem to docela zanedbával, jsem s výsledkem spokojený a to jak s kvalitou, tak s kvantitou. Smrdí to, chutná to.
Teď to na nějakou dobu zavřu do sklenic, tak počítám, že to ještě o něco zlepší.
tento model ted pojedu venku a u kamose v boxu + NL v dalsim boxiku,tak jsem zvedavy...moc hezky to jede pod temi cob cipky :-) taky teď budu testovat jeden 200W chip