Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Browser, jsem napsal, že jsem se spletl, tak co tady hrotis. Až budeš mít roky co já, tak jsem zvědav co budeš potit ty. Spletl jsem si tyto série a co má být? Alespoň tady neuvádím lidi v omyl, jako někteří kouzelníci.
Původní příspěvek od fikus37 Omlouvám se, měl jsem na mysli terra sérii.
Jasný pohoda 😉 Tu řadu Terra sem dříve jel pod 400w na jeden jediný model že to zkusím a přišlo mi jako kdyby to s tím moc nerostlo nebo spíše to nemělo takové grády jak jsem čekal,ale třeba už se to zlepšilo, když jsem to zkoušel tak to je několik let zpátky.Co vím tak u tý řady Alga si musel lít opravdu větší dávky než normálně 😃 Pak to teprve rostlo 😀
Co bych za to dal teď mít ty semínka z těch kytek co jsem měl na balkóně..hned bych to dal v květnu ven a klidně bych si tam navozil hlínu a vykopal díry..za tu dřinu by to stálo 😀 Když jsem jel venku vždycky s feminizovaných semen co jsem koupil,tak se málo kdy zadařilo..
Zdravím tak dneska holky 21.den 12/12 Už se začíná pomalu něco dít Mám před sebou ještě krásných 42 dní do kosy Dneska hnojeno EC 2,6..nahodím první fotku Big Bud
Čau pane , pod těma LED to vypadá opravdu krásně , mám odjetého BIG BUDA asi 4x za sebou , moc dobrota.. kytky středně velké , i šišule to dělá macaté.. ani to není velký smraďoch , což docela ideál , do bytu.. vůně taková nasládlá.. lehce do ovoce.. výnos taky dobrý :-) ať ti to šlape
Původní příspěvek od crazyn Čau pane , pod těma LED to vypadá opravdu krásně , mám odjetého BIG BUDA asi 4x za sebou , moc dobrota.. kytky středně velké , i šišule to dělá macaté.. ani to není velký smraďoch , což docela ideál , do bytu.. vůně taková nasládlá.. lehce do ovoce.. výnos taky dobrý :-) ať ti to šlape
JJ díky No i když jedu smraďochy,tak docela často měním pacháče,takže pohoda..v místnosti mám ještě Air Wick v zásuvce,když laboruji s něčím suchým tak se to šikne
To by bylo aby nebyl zase nějaký problém pod ledkami Je tu někdo kdo má zkušenosti s Big Budem pod verem?Trainwreck je v cajku,ale Big Bud vykazuje nějaký problém..Nejdřív to začalo tím samým jako minulé kolo Bubble Gum,zase hlína chytla plíseň ve spod květínáčů,to jsem ale vyřešil Fulicur koncetrátem..Ale už desátý den možná čtrnáctý,žloutnou Big Budu listy a to i vrchní,Trainwreck Je v pohodě tomu nechybí nic...Jedu hnojení stejně jako u předešlého kola s Bublegumem pod Verem.Jednou týdně dávám Cal-Mag do zálivky jinak jedu květový hnojiva,Bubble Gum žloutnul při EC 1,8 a začal se spravovat při EC 2,4,nakonci kola jsem byl na 2,8..Teď jim dávám EC 2,4 a Big Bud začal žloutnout,tak jsem dal 2,8 a jednou dokonce 3,1 a stále žloutne tak nevím..To samé jsem dal schválně i vedle do boxu kde je Trainwreck a ten je v pohodě..Dneska jsem je zalil schválně jen vodou s EC 1,0 a přidal Cal-Mag a pořádně je zalil,tak uvidím co to udělá..nahodím fotky dva dny staré, 30.den 12/12 jak žloutnou listy Big Buda..Za případné rady,díky