Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo,to chce pomálu a dokud nezačne dole vytékat..prostě řádně prolejt..Mám podobný podmínky jako ty a u takhle malejch květináčů zalejvam po 2,3 dnech..
Jeto tak jak řikaš pořadne to prolejt .Na další kolo uvažuji nad 4*1Olitru místo 5.7l jak jedu tet mysliš že jeto dobra volbe nebo zustat u menšich a dat jich6 ??
čus lidi ,jede to celkem fajn a začina to celkem smrdět na windorech jsou pořad žluty listy ale uz se to nešiři dal jsem trochu dusiku snad je to spravi.Taky netušim proč při zaliti u jedne kytky to proleti a pulka zálivky zustane v podtacku zalivam všechny stejně a u ostatních to zustava jen trocha naspod.
Zdar,co se týka ty kytky,co ti v ni rychleji protejka voda..Tam bych poradil lehnce rozrušit povrch hlíny,cca pul cenťák..A pak pomaličku zalejvat..
S takýmhle žloutnutím jsem měl trable několik kol..Přesně v tudle dobu květu..Měl jsem zaběhlí zalejvání,hnojení par kol uplně bez problémů a pak nájednou se to takhle začlo srát!Měnil jsem hnojiva a atd..a nic.Pak jsem si pořídil ph metr a docela se divil,co jsem naměřil v mysce za výsledky..Lil jsem tam 6 a vytejkalo i 8..
Zkus to ..