Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....našel jsem par skvrn na listech Cca 8 na celém prostoru
Vypadá to jako nedostatek manganu
Možná fosforu..
Včera měněn roztok tak počkám par dnů a uvidíme ..
Nn tyhle jedu poprvé (psal jsem na začátku)
Ano mám tabulku podle které se řídím až na par výjimek které sem tam maličko pomenim jako napr. Dávkování u b52 v posledním týdnu nebo třeba dávám i na poslední týden růstu víc A/B
Některé z nabízených produktu jsem ani nekoupil
Ale jinak by se vlastně klidně dalo říct ze ano jedu dle tabulky
zdar,jestli se ti delaji nejake,skvrnky na listech,tak bych to dal za vinu hnojeni,lijes tam toho fakt mraky,na fotkach se ti krouti pilky listu smerem nahoru,coz by odpovidalo,nvm za jak dlouho budes flushovat,ale jestli par dni,tak bych to asi z neresil,jestli lijes jim davas nejake hnojivo s obsahem dusiku,tak bych ho uz nedaval,mas je syte zeleny,at to stihnes proplachnout.....
Na ten flush mi připadá celkem 10 dni možná 14
Uvidíme
To by na kolos mělo stačit doufám i když někde Jsem teď nedávno cetl ze klidně 3-4 týdny pro úplné vyčištění ale na to zas úplně nemám čas
Nedá mi to
Omlouvám se grower.cz nemyslím to určitě jako reklamu ale přidávám tady foto tabulky dle které šlapou ty moje Rusalky
Vzhledem k délce květu jsem týden číslo 4 dělal dvakrát a teď mi to vychází přesně jen pro představu Co se týká dávkování v mem případě
Chápu samozrejmne i to ze se nedá řídit přesně zadanými hodnotami a proto jsem rad za rady ...
Když jsem jel dříve ghe tak jsem to dělal taky tady v tomhle kole jsem se pustil Do novych věci
Kokos
Skříň
Tyhle Hnojky mám taky poprvé
No a tak to je pro mě zajímavější než jindy
Použití i vlastně vše je u tohohle fakt Jjnak
Takže je to pro mě škola hrou no