Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemusí to být jen modelem, pod ledkami to dozrává přibližně o 7 dní rychleji Opakovaně ověřeno zákazníky, kteří přešli na LED a měli pro porovnání stejné odrůdy jako pod HPS.
Pane zahradník, co že to máte za odrůdu?
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
nejde o rýchlosť dozrievania...
tiež svietim Vero 7, sice "len" D verziou a teda mne to skôr, než po 10 dňoch prepnutia nenakvitá a tobôž nie do takého rozmeru, než uvádzaš Ty fotku nákvetu 8.9 - čiže po 9 dnoch na 12 hod. periode - príspevok č.1
Ideš nejaké zázračné geny?
Ahoj,taky to sleduju a vypada to paradne,na 33 den luxusni,jsem zvedavy na vysledek,jinak k te velikosti a nakvetani,mas fakt dost velky palky na to,ze kvetes neco pres mesic a pod led 200w,
nekde ve vlakne jsem cetl,ze je dobre pred prepnutim na kvet dat kytkam 24 hodin tmy,ze kytky drive prejdou na kvet a zacinaji temer ihned nakvitat,tak jsem dneska prepinal,zkusil jsem to,uvidime jestli to k necemu povede,jinak klasicky to trva tyden preflowers a 14 dni kvitky.........
Jestli tech 24 hodin povede k nejakemu rozdilu a bude to nekoho zajimat,dam vedet,jestli to k necemu bylo :-) :-D
Nechápu to obviňování, fotí to s bleskem, což objem zkresluje
Rychlost nákvětu mi nepřijde nijak mimo, sám jsem viděl odrůdy, které přecházely rychle do květu, což bývají rychleji kvetoucí odrůdy, takže já na to svůj názor rozhodně mám
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Taky mi to prislo divny, ale jel sem blueberry x critical mass , dost rychlej nakvet , nektery odrudy se vytahuji az po 35 dnu, jiny zas do cca 42 ,pak jen zraji. .tohle je bb x cm nekdy kolem 22 dne.
Nezapomen ze jede box 60x60 coz taky udela opticky svoje ,mit to foceny ve 120x120 ,tak by ty palice vypadaly o dost mensi. Nehlede na to ze sou to zatim chumace a tvrdost tam asi nebude.
To nemeni nic na tom ze se o nejakej den seknout mohl.
Edit:
Neni to jen zazracnyma genama ,ale hlavne zazracnym a jdinecnym svetlem
OMG, to je vtip? Fikusy kam jsem měl přispívat, když jsem si nedávno založil nick. Většina tu ze mě děláte lháře a podvodníka, proč bych vám tu měl lhát? Zítra si kvůli vám dám tu práci a dám sem jasný důkaz, abych vám zavřel hubu. Guerilla má pravdu v tom, že to je s bleskem a jak píšeš Fíkusy, tak zkušenej borec ví co umí blesk. Jo a vlastně jsem se seknul, není to 33. ale 32. den!!!
Dej jim Majku,do držky nejlépe tohle je úplně normální stav palic v 30 dnů u rychlejšího modelu, tohle mám taky v 30 dnů, jak minule kolo, tak tohle budu mít tak samo.Krasna práce Majki.