Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobře, díky za rady. Máte lepší zkušenost s kolínky nebo s pogumovaným drátkem? S čím se lépe pracuje? Předpokládám, že drátky pak všude překáží. Ale kolínka se musí asi opatrněji nandavat.
Jednoznacne kolinka , ale nekupuj si 90° to je na prd , ty vic prohly sou lepsi ,nevim ted kolik to je presne ° . Jeste stoji v uvahu dat do kazdyho rohu bambus , omotat to vazacim dratem a v ptestred udelat kriz a propletat to do toho , zas takovej pocet kytek nemas aby to nebylo realny a zrovna ti to ty draty a bambus podrzi ,nemusis pak resit zadny podpery a kazdej kvetinac je solo privazanej
Bitir:
Super, to je dobrý tip. V tomhle počtu je to asi v pohodě realizovatelný. Díky
A ještě mám jednu zajímavost. Jedna kytka se nad druhým patrem nejspíš nalomila od ofuku, který jsem měla chvíli špatně nastavený. Výhonek se rozdvojil, kytka rostla v pohodě dál, akorát už jí nerostou listy v párech naproti sobě ale postupně. Když jsem na ní dnes koukala, tak jsem si všimla, že zase rozdvojuje výhonky. Co si o tom myslet? Mám se bát nějakého hermafroditismu? Nebo je to naopak pozitivní a bude se pěkně větvit?
Hale, co já zatím pozoruju, tak na zahradě mám jeden venkovní řízek vdovy a tomu teda rostou listy cik cak. Všem holkám ze semínek rostou listy naproti sobě. Až na tu jednu. Jen jsem překvapená, že se jí rozdvojujou hlavní vrcholky.
Původní příspěvek od Vemenex
To myslíš vážně vážně? Ani prd to je daný geneticky kurna nechte si lidi ty mystifikace když nemáte základní znalosti
Jo to myslim vazne ja nejedu zadny preprcy ale genetiku ze seedbanky a ze seminek mi to vzdy roste v paru a rezany kdyz mam tak listy cik cak jen se staci vic divat.
35 dní
Prostor se hezky plní, ale do výšky díky ohýbání holky moc nenarostly, nejnižší má 16 cm, nejvyšší 21 cm.
Myslíte, že dají do týdne aspoň těch 30 cm?