Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sakumprdum mas to pekne prosimte ten blue window to je asi nejaky krizenec white window ten totiz jedu ta jsem zvedav co stoho vyroste k
Cau vypadá to pěkně.
Jsem hodně zvědavej na tu: MATANUSKA TUNDRA AKA ALASKAN THUNDERFUCK , chtěl jsem to letos taky, ale nakonec jsem vzal něco jiného. Poprosíl bych tě, jestli by jsi se ji trochu nemohl věnovat víc ve fotkách. Chtěl bych vidět jak jede a jestli ji příští rok vzít také, díky moc
Původní příspěvek od PietroN Cau vypadá to pěkně.
Jsem hodně zvědavej na tu: MATANUSKA TUNDRA AKA ALASKAN THUNDERFUCK , chtěl jsem to letos taky, ale nakonec jsem vzal něco jiného. Poprosíl bych tě, jestli by jsi se ji trochu nemohl věnovat víc ve fotkách. Chtěl bych vidět jak jede a jestli ji příští rok vzít také, díky moc
Hoši pekne vam to rozte taky sem z moravy a mam na zahradce zasazeno 2 euforie 1 jacka a 2 white widow(zasazeno 5 klonu ) jeste asi z desiti no name vylezla jedna samice zbytek samci
tak sem zvedav...jeste sem dal zasadit 4 nejake candy kushe zatim maji asi 2 cm tak uvidime meli by dozrat za 2 mesice tak preji hodne zdaru cus ..