Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Také jsem měl problémy se zakořeněním, je potřeba nic neuspěchat. Důležité je dodržet postup, použít po řezu stimulant a do roztoku také použít trochu kořeňáku.
Je to nějakou dobu co jsem objednal semínka od Fair seeds (Black Dominátor)fem.
Cena se pohybuje asi kolem 600kč za 10ks plus poštovné což mi přijde férové.
Zasadil jsem a zamatkoval 1ks poté nařezal nějaké řízky viz. Foto jeden z nich
Bohužel s touto bankou nemám žádné zkušenosti ale vše je jednou poprvé a uvidíme jakou kvalitu v rámci (času a možností) dokážu vyždímat z této odrůdy.
Jinak o bance jsem se dozvěděl z časopisu Legalizace toť vše
Pro představu vám ukážu foto Black Dominator (fair seeds )
Je to někde na půli cesty květu cca 30/12
Musím říci , že vůní mě tato odrůda zaskočila , když přijdu do místnosti kde rostlina roste , praští mě neskutečně silná vůně , jako by mě přejel tunový náklaďák plný konopí. 🤗🙄
Zblízka mají květy vůni ovocných žvýkaček , je to neskutečná euforie a to je vše
Tak zase nějaký to foto Black Dominator , nejspíš poslední , protože s tímto modelem končím.
Proč ?
Měl jsem trošku jinou představu , vždy mě vyroste dlouhý klacek a větve žádný , s tím se nedá pracovat i když někomu to třeba vyhovuje.
Abych jen nekritizoval chuťově docela dobré.
Už jsem zasadil Super skunk tak jsem zvědav co z toho vyleze , ale myslím, že to pro mě bude zase něco nového 🙂
Dnes ráno jdu zalévat a co nevidím , stal se ze mě pěstitel houbiček.
Sice nevim o jaký druh se jedná , jsou jedlé nebo ne , ale rostou.
Chvíli jsem přemýšlel nad tím , jestli ty houby nemůžou zastávat roli cizopasníků ...
Nakonec jsem usoudil, že asi ne , tak se o ně s vámi podělim
Zdravím všechny , kteří sem aspoň na chviličku nahlédnou
Dnes mi prokořenili nějací prcci , bohužel jsou to přeřezi z předchozích klonů.
Nedobrovolně mě opustila po 2 letech , moje mateční rostlina (R.I.P)
Proto přeřezi , je to taková improvizace ze zoufalství.
Musim konstatovat , že se ujali velice dobře.
Na nové matce se již pracuje....🙄🤯🤪
Přikládam foto klacků , tak ať vám to roste lépe než mě
Tak už se pomalu ale jistě dostávam k nové mateční rostlině.
Peru do ní hnojivo podle tabulek (GHE) , ale vypadá že je to málo , trošku zkusím přidat .
Moje nová rostlinka je SKUNK ( 00 seeds).
Do zvlhčovače nalévám vodu s úpravou PH 5.8 + enzymy 2ml na 1L. (Atazyme )
Přes léto ještě skrze rozprašovač jednou denně postřik LEAF COAT (Biobizz) + VITA START (Plagron).
Teplota při plném zvlhčování je 28° .
Přes léto používám lampu 250w a přes zimu 400w , abych nemusel tolik přitápět , teplota se pohybuje též kolem 28°
Je na čase, přidat zase nějaké to foto ....
Dnes vám ukážu takovou malou vychytávku , kterou jsem okoukal na YouTube 🎞️🎬🎥
Jde o plíseň v pařníku , vždy jsem s tím měl problémy a to i přes plně otevřený horní průduch.
K tomu , aby se člověk těmto problémům vyhnul , stačí jen mezi spodní a horní část pařníku , vložit nějaký špejle , nebo sirky.
A tím udělat 5mm až 1 cm mezeru po celém obvodu .
Vzduch má možnost se krásně vyměnit , aniž by vznikla prudká výměna teplot.
Chtěl bych pozdravit všechny do nového roku a hlavně ty , který to přes zimu nevzdávají a pálí nějaké ty Waty 🔌💥💎👑
Dnes přidam foto řízku vlastní výroby , není to nic moc , ale pro vlastní potřebu dostačující .
Jedná se o SKUNK (00 seeds)
Co k tomu dodat , s tímto modelem se trochu trápím , tahá se docela vysoko , tudíž člověk to musí hlídat a ohýbat .
Viděl bych to spíš na outdoor ...
Dnes vám ukážu foto rostlinek , kterým jsem věnoval v poslední době spoustu času.
Jedná se o SKUNK (00 seeds)
Co bych vám o nich pověděl, že je to poměrně odolná odrůda, byl jsem napaden ofenzívou Svilušek a Třásněnek.
Tento boj jsem nakonec vyhrál a predátoři byli poraženi🐜🦑🐛🥀🌱🌿💦💀☠️
Opět se ukázalo , že zvítězilo dobro nad zlem.
Co se mě nelíbilo je poměrně rychlý růst, bez ohýbání se pěst neobejde, kytky by bez problémů dosáhli 2 metrů.
Co se mi naopak líbilo je uklidňující účinky a lehce citrusová vůně.
Nadále z touto odrůdou nepočítam je čas se posunout zase o krok dále , protože je pořád co zkoušet .
Dost tlachání tady máte slíbené foto jedné těch povedenějších