Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže dneska přidám jen foto za tmy Zjistil jsem problém a to plíseň na povrchu hlíny. Takže jsem ji jen seškrábl a doufám že se nebude rychle šířit a dokončím kolo v pohodě Jinak dneska ještě nachystaná posádka na další kolo. Přeci jenom asi Super Bud do 3 měsíců vyselektovat nestihnu a abych měl ještě 36 ks klonů z tak málo matek to taky ještě ne.
Edit: nevím proč, ale nejde mi přidat fotka za tmy.
Na tu plíseň na hlíně bacha, ať ti to větráky nerotfoukaj do palic... Mě na to pomohlo, když jsem na to rozprášil peroxid (obyč na ranky z lékárny), kytkám to nic neudělalo. A nebo seškrábávat a seškrábávat
Nechci pochybovat o tvych schopnostech ,ale ses si jistej ze je to plisen ? Ja to mam v kvetinaci vzdy kdyz dam trichodermu od general hydroponic. Nikdy to nic neudelalo ,tak doufam ze sou to nejaky houby ci co.
Broot Pokud bys mel plisen na povrchu hliny ,tak k sireni nepotrebujes vetrak ,staci si precist jak se mnozi plisen a podivat se pod mikroskop . Tudis si myslim ze kdyby to bylo na skodu ,uz ma po kytkach . At to roste ,drzim palce.
Edit , od jiste doby s potvorama ,davam do kvetinace 5 cm hydrotonu na povrch, v podstate je to hned suchy a moc do toho nejdou potvory , pokud bys mel fakt plisen ,tak to zkus zasypat tim hydrotonem, na jeho povrchu nejsou moc Hostinné podminky k plisni.
Vím jak se množí, nicméně, že ti nalítnou na palice je dost větší šance, když to rozfouká větrák. Takhle , pokud to doopravdy je pliseň, tak je ještě možnost to nějak ukočírovat, než se to rozjede.
Trichoderma patri take do skupiny hub, zvanych plisne. Ne vsechny plisne jsou skodlive, ba naopak dost jich je v growingu velice prospesnych. A nejakym seskrabavanim se hub stejne nezbavis
On tě přejde humor až ti švestky zaklepou na dveře Ne nezavřeli i když připouštím že jsem poslední dobou dosti paranoický takže jsem svou aktivitu omezil. Tady přikládám nějaké foto. Mám 45 dní květu a očekávám sklizeň tak v 55. - 58. dni. Ted už 5 dní prolívám pouze vodou Bohužel opět nejdou přidat fotky tak je nahodím později snad.