Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neni zac. Jen ti poradim. Nejvetsi spotreba zalivky je pres den pres noc staci klidne min zavlazovat.V kokosu jedu jen pres den. Ono to pak i zveda vlkost pres noc zbytecne a to cca. Od 14 dne na kvet dobry snizivat co nejmin ale nechci ti do toho kecat zacatky sou krusny casem se to poda.
Tak uz se ti krasne rozjeli parada. No toho zebraka skoda ale tez z neho neco bude. Jeno jestli budes chtti aby na nem neco bylo slusnejsiho, tak jej musis podstavit aby dorovna vyskovy deficit. Jinak ho ty sousedni prekryjou a to je lepsi ho pak vyhodit.
díky za rady jsem vděčný za každou maličkost co mi pomůže. Jinak řezy středočeský kraj, moc toho o nich nevim jak jsem již psal tak to bylo od známého přes nějaký další lidi tak uvidíme co z toho vyleze měl by to být Jack herer co jsem koukal asi 65 dní květu.
9 den květu a už se začínají objevovat EC 1.55 pH v normě vlhkost okolo 60%. Výměna zálivky hnojení AB 2ml + hydro booster 0,5ml+bloom 0,5 ml a ATA clean 1ml. Jinak mám ještě bloombastic a nevim kdy je nejefektivnější ho přidat.
28 den květu. Ec 1.7 PH 5.6 jen se zeptam má bloombastic fakt tak nechutnou konzistenci připomínající rozemleté řasy a nechutnej smrad? Jen si říkám jestli to nemám nějaký zkažený
Čau kluci. První, držím palce vypadá to dobře Druhý, nechci rýpat, ale jednou jsem tohle řešil out a i jeden známej, který pěstuje mooc let a má vystudovanou botaniku, tak řikal, že tohle kořeny dělaj, z jedné části to jsou zdravé bakterie/plísně když je to čístě bílý a zdruhé to jsou nějaká mikro vlákna/vlásky, které kořeny skoro všech rostlin běžně pouští a pak se toho zbaví Tak snad je to pravda a žádný stres měl jsem to na povrchu všech rostlin out, a žádná znich neprojevila známky nákazy
Bloombastic trosku pripomina tu zelenou sracu od biobizu co se lije jako doplnek a coz sou prave ty rasy. Jinak smrdet to nijak vyrazne nemsrdi aspon to nijak z tech hnojko calamad nevybocuje. Zkus takovej 2-3 dny odlezelej biobiz to ferove zveda kufr! Ad pridani bloombasticu tusim je to naposledni 4 tydny. Moc tim zbytecne nezalivej bo to stoji hroznej balik a je to fakt zbytecny (ja to zkousel ).
No já to tam ještě raději nedal hnus zelenej. Měl bych mít ještě před sebou asi 35 dní květu což je 5 týdnů když budu počítat týden proplach to znamená pokud se nepletu že už bych mohl bloombastic přidat ne? Nebo se dává i v době proplachu?
Zdar, ti to hnije ,že tam mas voklohněnej ten vrcholek? Pěkný štangle kamna+ ,začal bych lejt vodu.
Jestli je to plíseň upal to celý ten vrcholek, takhle vystříhat to nepomůže, bude se to rychle šířit.