Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nene PH je ok ale ty zadni jsou nejvetsi jsou min kontrolovany a nedal jsem si tam jeste vodni filtr a stane se, ze se to v kapkovaci trosku ucpe a min to tece. Hlavne si berou krapanek vic zavlahy to zapricinilo vysychani substratu. Projicistil jsem omezovace , ze jsem propichnul hrebickem a pridal sem na zalivce o jednu minutku. Nicmene sou perfektni myslim si ze i pres to, Jsou top ze vsech ostatnich nugety vypadaji velice dobre i kdyz se k nim poradne nedostanu. Pockej az je vyndam nakonci a vyfotim je No smrdi pekne ale celkove se misi CM+LPB+SWK dohromady, ale mas pravdu LPB ma hrozny oder ktery se tahne a nevim k cemu bych ho prirovnal. Mozna jak boruvci ?
Jinak krouceni listu se nevyhnu jsou tak 20-30 cisel pod vybojkou ostatne je to videt na fotkach proste tech 450% narust byl moc
SWK jsou pekny sutriky. Pomalu a jiste to protrhavam je to treba a mel sem to udelat kdyz se to zaclo na sebe lepit a lip to prostrihat odspodu tzn nechat jen pocet listu vuci plose osvitu.
Čistíme, SWK pristi vikend kosa uz je to jen na vode asi 4 dny. Mensi nehoda po koštu při vymeny vody jsem zapoměl zapnout čerpadloa den netekla voda. Kytky dostaly na prdel ale rozdychaly to jeste a vydrzi do konce jen listy odchazi ty vetsi.
A posledni palka na prehlidku vybarvena fialka s peknou hroudou nakonci. Vypada to vic nez dobre. Matkari velka poklona vsechno je hmota a pekne zbarvena.