Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mocny okurek.... Já jsem do kvetl pod 400w je to psáno výše
Jinak díky všem za tipy, komenty mojí nohy a samozřejmě karmy....
A tipujte další ať je z čeho vybírat výsledky
zdravím přátelé.....
Tak tady po delší době přináším report a výsledky.....
tohle kolo pod 400w a v prostoru 60x60x150 mě ponaučilo a zjistil jsem, že se to opravdu neoplatí...Tento prostor je max na 250w.
Čekal jsem méně než 400g ale očekával jsem alespoň 300g a výsledek byl 194g.
A tímto nechci 400w hanit....palice jsou jako šutr a všechno je to prostě TOP...to pod 250w tak nevypadalo....ale na tom mém prostoru jsem musel mít jen 4 kytičky a ty prostě při takové výšce nedají více jak 50g na kytku...a v tomhle je zakopaný pes....takže budu stavět nový box 100x80x200 a do něj narvu tu 400w.
Jinak ke shrnutí ...neoplatí se to kvůli výnosu ale s paličkama jsem moooooooooc spokojený.
Tady pár fotek pro potěchu oka a výsledky tipovačky vyhlásím a karmy rozdám v zápětí
Tak pěstu zdar!!!!
snad se vám můj počin líbil a doufám že někomu pomůže při výběru wattáže do pěstírny