Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale sak o tom nikdo nema pochyb. Ja osobne se na svoji prvni LED "lampu" tesim. Ale davat momentalne za slusnej panel 20k je proste ulet nebo fanouskovstvi. Ani jedno neni muj pripad. Sem ochotny za to dat max cenu lumateku + lampy + awingu. Tzn 8-9k. I tak bych se cukal(bo mam ten lumatek a awing ) ale zas vim ze dobre veci je treba podporit.
zdrawím,,,,kolko watový led panel a akú kvaltnú značku led panelu by ste mi odporučili do mikro boxu 40/40/70-výška,,,,,,,,,,,,,,,sodík mi prosím ani omylom neodporučujte,,,,dakujem
Napis klukum do fora o ledkach a on ti tam nekdo neco postavi. V brne stavi firma ledky jaky chces a pak ledideal. Vykasli se na ty nesmysly z ebay a nech si neco udelat. Sorry ale dva mesice tady porad resis jaky zarovky do mikropestovani a dva mesice ti tady lidi rikaji at si koupis cob od nekoho tady na G . Cenove te to vyjde stejne a kvalita bude lepsi jak s epistar. Pic at to roste
tak som skontaktoval vašu českú firmu ledideal a postavia mi jeden 89w čip do micro boxu,,,viac peňazí som nemal na 2 tie čipy,,,ten jeden ma aj s poštovným vyjde na 108eu,otázka znie ak ho dám do boxu ten jeden 89w čip od ledideal,, mám tie ostatné led čínske žiarovky 30w full spectrum čo mi teraz svietia 7ks odstránit,alebo ich tam môžem nechat? dakujem
mysak,tyhle platinum led grow se můžou srovnávat tak akorát s mars hydro.Na COB čipy Vero 29 7.generace nemají ani náhodou.
Mají pěknou reklamu.Opět 3w čipy s o něco větší intenzitou než má mars hydro.
Jsem si před rokem pohrál a udělal jsem kolem 1,3 g na watt a to byly klony na pikaču.Ještě k tomu to byly čipy 6.generace.Ted se 7.generací se dá udělat 2g na watt(při správné konstalaci hvězd a dobrých klonech) https://www.youtube.com/watch?v=6_cse2P84-s
Na podzim by měli přijít nové COB od Cree,tak jsem zvědav.
Zdravím všechny. Myslím, že zde se ten dotaz asi bude hodit nejvíc, takže se zeptám : jaký panel tedy nejvíc doporučujete ? Aktuálně jsem po této diskuzi zrušil objednávku mars hydro 300W a zvažuji nějakou alternativu. A jsou lepší COB čipy nebo normální? Díky