Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes zalito namichal sem vetsi pomer PK aspon doufam protoze z tech flasek nejde poznat v jaky je ceho vetsi pomer.
Kazdopadne ocista jim pomohla uz nejsou tak syty a hlavne jsem jim nalozil ec 1,6 a vyteklo nekde 1,2 -1,3. Takze priste jim nalozim pomer uz 1:1 mozna vic toho pk ale kazdopadne ec 1,8 max finalni a pujdu uz jen dolu.
Takze posledni foto pred vanocema a dalsi az to nakyne nekdy po vanocich. Tak si uzijte solo fotky a preju vam vsem krasnyho jezucha lidi diky za sledovani a komentare.
Tak jsem tady opet zpet s fotkama par dni pred sklizni. Tahak to nebude jelikoz sem zanedbal teploty deni a nocni plus malo vlkostiv rustu a hodne v kvetu (dle pocasi) a presvoceny sisky teplem jak sem nemohl vejs s lampou takze to bude podprumerny kolo. Neni cas tomu dat veci ktery bych chtel, ale na priste se postaram lip hh. Hlavne ze bude co do papirku a nejsou to papriky na vikend jdou pod kosu.
Dnes v 58 den probehla kosa s usmevem na rtech kdy kytku oskubu jako slepici a zustanou z toho ken ty stehna smardlavych palic. Mel bys si nekde poznamenavat hodny z minula abych mohl porivnavat pac po par brkach se hodne zapominam.Abych to schrnul at to nejak zakoncim. Tim ze sem tam dal vic kytek tim sem si udelal mensi palice ktery diky vysce stanu na omezenou, teplo mi hraly vrsky. Priste zkratim ten stul, nebo mensi kytk pkus pridat vetrak. Ochudil sem se o pekny topy. Jinak zbytek od vrsku dolu je pekny matros. Takze predpokladam ze to pre g na watt asi nevude ale verim ze s vrskama by to bylo hodne blizko. Az budu mit foto susiny dodam i s vahou. Jinak foto muzu pridat ale z nft stejny model jen hYdro.
Jedna kytka z nft neni to top ale kytky co sem seknul budou pekny chobotnicky od 80-100g je podotknu, ze dostavali kurva zabrta ale i tak diky modelu ktery smese hodne vydrzel a naplodil krasny plodiny do papirku.
Tohle ze treti ze sester. Jinak holky si lebedeli tyden na rustu mozna ani ne, minule kolo byly jeste o 40 cm delsi ale i tak stonky byly robustni. V NFT sem jel asi 1,8 max jinak jak pise kolega kcb, zvladli by klidne vesti ec pri tomhle vzrustu.
Tak suseni kokosu se blizi do finale je mala vlkost a schne to na me az moc rychle az to nestacim zpracovavat. Reknu vam, ze to tentokrat smrdi jak uhnivajici nohy za ziva. Jen ten skaf se z toho ta klepat ma zem jak popel od cigara. Kazdopadne je to ridsi jak minule kazdopadne gramaZove to vyjde cca 500-600 kousku kvalitniho kuriva a to skoro nemelo zadny topy tam by se dalo tech 150 a prehledem dat toz bych si ho vytrhnl ale nezlobi se ani za tohle protoze to vypadalo hur. Kazdopadne zitra budu moudresi.
Ted susenka k nakousbuti dejte si kavu a pricuchnete kokos ala critical
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Jako sory nevim jesli bych se inspiroval někým kdo neřeší evidentně odpor průtoku atd. kor když to má vytýkat někam do pryč
S čím chceš radit evidentně máš s dripem praxi
Jeden rozvod ,jeden špunt ,všude stejně dlouhý kapilary ,asynchronní cyklovac bude ideál, jedno lko a nemít vobe ruce levý kytky 5x4 rozvist to mezi 2 a 2 kvetniky a nic novyho jsem ti neřek pěkný kyti ať se daří
Me jde hlavne o matros co by bylo eventualne potreba.
Vhodne cerpadlo na to tu hadici a nakonec ty hadice najaky ten plastovy srac do kteryho se udelaji dirky a spunt na rozvod kapilar. Chtel bych dat dve kapilary na kvetnik. Je mi jasny, ze ty kapilry musi bejt stejne dlouhy. Aby to nebylo zbytecne moc slozity a funkcni.