Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od MocnyOkurek Tohle vypadqa dobre. Prosimte, nemas odkaz kde se to da koupit krobaku? Bych to vymenil za ty co sou i wilmy.
Obrázok som vyberal z tých ktoré mi našiel "strýko gúgl", odkaz je na americkú stránku. Ten Ti moc nepomôže. Nová wilma zalieva nerovnomerne? Keď ich chceš meniť.
tohle co postujete je cast bud aquafarm nebo hydra od advanced kybl v kybli naplnenej keramzitem a vzduchovy cerpadlo zene vzduch do tohodle bazmeku kterej jak stoupa bere sebou vodu nedokazu si predstavit jak to pripojit na hlinu
vzdyt staci kus toho rozvodu cernyho jedno lko nebo vic dle potreby spunt nebo tcko a udelat pres kvetniky kruh do nej kapilary jehlu ci jehly do hliny a ty kapilary do nich nic slozityho jen to pak chce uniformni kyti kvuli prelyvani
Noo takhle jsem to nejak myslel,v hlave uz to vidim jak by to mohlo fungovat,ale porad je to jen teorie otazka jak to bude fungovat v praxi ..myslim ze se mam cim bavit pres zimu
Zdravím máme 19.den 12/12 a už je se pomalu na co dívat..zvýšil jsem dávku biobloom na 2ml/litr jinak zbytek 1ml/litr vypadá to že i růst se zastavuje...sory za kvalitu fotek (mobil)
Cau.na toho DR.Grinspoona sem zvedavej.Jak dlouho jeste pokvete?Nekde sem cetl ze ho nechali i 110dni na kvetu.Jak to vubec voni?Prej je to high jako krava .Jinak bych taky rekl ze je to pryskyrice.Mluvi o tom i Guirella v jeho galerce.Jinak K+ za toho Grinspoona
Tak na tom prvním dr už začínají zavadat pestíky,ale je to spíš stonek s chlupama no,ale přes vapík je to pry dobrota ja bych mu tipoval klidně i těch 20 -30dnů..a ten druhej no nevím,vypadá to víc jak ganja a asi bude taky rychleji,zrovna tam dojíždí kolo tak se uvidí jestli se ti doktoři ještě nechaj..vůni už si nepamatuju jen jsem to dneska narychlo vyfotil,ale je to uplně něco jinýho no...kamoš říkal,že je to sativa jak lusk tak jsem zvědavej až to budu zkoušet :-D ..
Původní příspěvek od Jamés A dokáže mi někdo vysvětlit co je ta hnědá jantarová lepivá kapka?..pryskyřice?..je to hako "smůla" ze stromu,viděl jsem to poprvé..díky
neni je to miza ale vobaleny je to pekne a ty barvy
Je to stejná genetika jakou mám ted pod tou Gavitou tak uvidím pak porovnám rozdíl mezi kw a 600W..dneska jsem to škubal a vypadá to libově,ale raději to moc nefotím :-D
Dnes Mikulášský 25.den 12/12...už 5 dnů bez zálivky,pořád jsou ty květináče ještě nachcané vodou,asi jsem to minule přehnal :-)..co myslíte mám to (až budu zalívat) prolit cistou vodou než zase zvednu dávku hnojek,nebo tam mám pumpovat dál biobloom?