Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Up,
Bohuzal som sa stal obetou kradeže 2 automatek,ktore boli v modrej nadobe a v bielom kybli...dnes som prišol z roboty,a jedna rastlinka bola fuč aj s modrou nadobou.
tu v bielom kybli mi len ošklbali a pokusali sa ju aj zlomit no nepodarilo sa im to tak išli do piče.
ostatne ktore boli v kohlykoch som presadil a jednu zvysnu automatku som dal ku tej najvačšej,aby to cez noc nenašli
Vidim to jak pise hvezdar - vsechny kytky dej nekam uplne jinam - prijdou stoprocentne znova - jeste ze ja uz ty nervy mam za sebou :/ lidi jsou hrozny svine ...
tak hoši, jak som pisal..
2 lsdčka som presadil do zeme,len ten zen ešče furt nedošol na radu a trpi tam v tom kohliku jak africke dieta.
uprostred zahrady mam porozhadzovanych 6 rastlin,..o troch pravdepodobne vedia, no o tych dalšich 3 určite netušia,pretože po tme to len velmi tažko najdu ked nemaju baterky
-2 lsd
-1 ak47
-1mazar
-1 akčko x northern lights
-1 noname sativka
a za garažou mam pravdepodobne cream caramel, potom zen,lsd a moju najvačšu krasavičku,kera meria niečo cez meter 80