Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj - tak neco k tem syrupum kdyz je o ne takovej zajem - mel jsem 5 semen dve nevyjela vubec - zustali mi tri kytky - jedna ma 90cisel druha 80 cisel - obe maj tyden max. dva do konce si myslim - pak mam jeste treti a z te narostlo tezke hovado - ma 120cm a rozhodne nevypada ze by mel dokvest v nejblizssi dobe - dle meho to bude top kytka tohohle pestu...
K dinafemu napisu asi to ze me zatim tahle seedbanka moc neoslovila - cheese kterej jsem dostal jako bonus byl tezkej propadak i kdyz zacal nejlepe (ale na jeho zkaze jsem mel podilel i ja) - a ze tri amnesii co mam od nich mam jednu kytku takovy koste listnaty druhej fenotyp je zase koste s jednou bambuli nahore a par vetvema - strukturou a stavbou kytky by clovek ani nerekl ze je to jeden a ten stejnej model no a treti amnesia je zakrslicek kteryho jsem proprdel hodil do zahonku mezi cukety - bude z nej tak na brko....
for bigV: no neco na brko a nakej matros do masticky bude jak pises - chtel jsem objednat jeste neco na druhe kolo (bubba kush auto, Og kush auto, automazara) a jeste tu mam 12 seeds auto ak47 - ale jelikoz jedu koncem mesice pryc (na mesic) takze to vypada ze letosni venkovni sezona pro me skoncila :P a nic uz sazet nebudu pac by se o to nemel kdo starat a nechci zbytecne kurvit semena. Takze plan je takovej ze az prijedu ze štace tak bych chtel v zari rozsviti svetlo doma ... tohle je muj plan
slunce v dusi pratele ...
Původní příspěvek od Frutexx Ahoj - tak neco k tem syrupum kdyz je o ne takovej zajem - mel jsem 5 semen dve nevyjela vubec - zustali mi tri kytky - jedna ma 90cisel druha 80 cisel - obe maj tyden max. dva do konce si myslim - pak mam jeste treti a z te narostlo tezke hovado - ma 120cm a rozhodne nevypada ze by mel dokvest v nejblizssi dobe - dle meho to bude top kytka tohohle pestu...
K dinafemu napisu asi to ze me zatim tahle seedbanka moc neoslovila - cheese kterej jsem dostal jako bonus byl tezkej propadak i kdyz zacal nejlepe (ale na jeho zkaze jsem mel podilel i ja) - a ze tri amnesii co mam od nich mam jednu kytku takovy koste listnaty druhej fenotyp je zase koste s jednou bambuli nahore a par vetvema - strukturou a stavbou kytky by clovek ani nerekl ze je to jeden a ten stejnej model no a treti amnesia je zakrslicek kteryho jsem proprdel hodil do zahonku mezi cukety - bude z nej tak na brko....
for bigV: no neco na brko a nakej matros do masticky bude jak pises - chtel jsem objednat jeste neco na druhe kolo (bubba kush auto, Og kush auto, automazara) a jeste tu mam 12 seeds auto ak47 - ale jelikoz jedu koncem mesice pryc (na mesic) takze to vypada ze letosni venkovni sezona pro me skoncila :P a nic uz sazet nebudu pac by se o to nemel kdo starat a nechci zbytecne kurvit semena. Takze plan je takovej ze az prijedu ze štace tak bych chtel v zari rozsviti svetlo doma ... tohle je muj plan
slunce v dusi pratele ...
cau, tak to neumis nic stary ty mi to nepokazis, fakt ne , amnesie je vynosna bomba co me posle do jinyho sveta, neber to jako urazku, klidne dokup 3 mazary a bud autozavlazovani nebo zem, to by byla skoda skoncit jen s automatama bez druheho kola
to alpinestar: skoda to sice je! jenze bohuzel nekdo musi chodit do prace v tomhle systemu - nemam prazdniny abych se o to mohl starat takze jak jsem psal timhle venku koncim - v zari az prijedu zapnu lampy... A neboj me si neurazil - ja jsem napsal jen svuj nazor - ja se nepotrebuju posilat do jineho sveta ani nepotrebuju vynosovou bombu - staci mi slusne zmastovadlo kdyz mam cas od casu chut se uvolnit - neni mi uz ...cet tudiz se nepotrebuju zmastovat od rana do vecera.
Rozodne to tady neukazuju proto jestli neco umim nebo neumim - chtel jsem si po x letech co jsem nepestoval zkusit jestli si jeste neco pamatuju - je videt ze mam dost velke diry po tech letech - rozhodne jsem tady nechtel nikomu dokazovat jestli neco umim nebo neumim - pokud se ti muj thread nelibi nikdo te nenuti ho cist - diky za komentar a slunce v dusi ;-)
edit: tak pockejte je videt ze tu diru v hlave mam z toho napsal jsem to zase blbe - chtel jsem napsat ze je mi vic jak tricet - ne ze je mi vic jak padesat
Původní příspěvek od Frutexx to alpinestar: skoda to sice je! jenze bohuzel nekdo musi chodit do prace v tomhle systemu - nemam prazdniny abych se o to mohl starat takze jak jsem psal timhle venku koncim - v zari az prijedu zapnu lampy... A neboj me si neurazil - ja jsem napsal jen svuj nazor - ja se nepotrebuju posilat do jineho sveta ani nepotrebuju vynosovou bombu - staci mi slusne zmastovadlo kdyz mam cas od casu chut se uvolnit - neni mi uz ...cet tudiz se nepotrebuju zmastovat od rana do vecera.
Rozodne to tady neukazuju proto jestli neco umim nebo neumim - chtel jsem si po x letech co jsem nepestoval zkusit jestli si jeste neco pamatuju - je videt ze mam dost velke diry po tech letech - rozhodne jsem tady nechtel nikomu dokazovat jestli neco umim nebo neumim - pokud se ti muj thread nelibi nikdo te nenuti ho cist - diky za komentar a slunce v dusi ;-)
A hele, dospely 😊 Už jsem si myslel, ze jediný mimon, kterému nejde o výnos nebo přenesení se do katatonickeho stavu, ale o radost, jsem tu ja
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank
cau, tak to neumis nic stary ty mi to nepokazis, fakt ne , amnesie je vynosna bomba co me posle do jinyho sveta, neber to jako urazku, klidne dokup 3 mazary a bud autozavlazovani nebo zem, to by byla skoda skoncit jen s automatama bez druheho kola
nechci ti to tu zasirat, ale tomuhle fakt nerozumim..tohle je vlakno o pestovani outdoor, tak si myslim, ze by meli lidi platit respekt autorovi aspon prinosnymi prispevky
Ahoj - takze v pondeli 6.7. jsem smiknul ctyrem holkam vrsky - meli 78dni od vykouknuti z hliny - byly to vrsky dvou syrupu a dvou akacek - neco malo sem se pokusil cvaknout - tak koho to zajima mrknete ;-) ... zitra pujdou pod kudlu dalsi holky tak az bude hotovo prihodim pokracovani sklizne ;-).
takze zatim slunce v dusi
Ahoj, ako hodnotis akacka? Mam pocit ze minuly rok to bola trochu lepsia genetika. Ake boli vynosy? Nejaky smoke report? Skoda, ze sa vyskytli komplikacie no verim, ze si aj tak spokojny :-) k+
Preju vsem krasny den
Nejake zhodnoceni se chystam udelat az bude po vsem - ted mam plne ruce prace se zpracovavanim a nezakonnou vyrobou vseho mozneho :/ od masla pres hash po mast - je to jebarna jak cip to zpracovani neustale jsem olepenej zalepenej - vsude listi ruzny kvality, palice - nastesti uz jsou na rade posledni dve kocky - tak jsem cvaknul neco tesne pred kosou
- foto -
1,2 - posledni mohykan syrup :P ma 125 cisel - nemuzu to poradne vyfotit s tou s voji debilni kamerou :/
3 - posledni a jedina jakztakz vyvedena amnesie tady celek
4,5 - detaily
Neco z letoska
Mam par automatu od naturalu pod lampickou... Chci vyzkouset co to umi... Mam tam ak47,jackherer,bigbud a mazarka.... Maj 46 dni od vykouknuti na svetlo... Vim ze je to dost neekonomicke... Ale mel jsem volno a srdce nedalo... 😄😄... Pokud by to nekoho zajimalo klidne piste a ptejte se...