Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám na vas takoví dotaz..dam příklad třeba doba květů u blueberry je cca 63 dni a me by zajímalo od kdy se to počítá jestli od doby přepnutí na 12/12 nebo od doby kdy začali ukazovat pohlaví..:/
ta doba kvetu 63 dni je jenom orientacni, stejne to ve vysledku budes sklizet podle oka... nekteri lidi kteri hlavne pestujou hydro sklizej klidne uz v 50.tem dnu a maji to pekne zrale, ovsem u hliny se mi zda doba kveteni trochu delsi, takze ve vysledku to mozna budes sklizet az po 65. dnu od prepnuti (pocita se to od prepnuti)... kazdemu to roste jinak, ne vsechno je dano genetikou
Právě nějak se me to nezdá ty blueberry jsou vklidu ale ten mazar nic moc od přepnutí to začalo nakvetat az cca po třech týdnech to je 21 dni a ted to ma 41 dni celkem a ma mít 60
Zdravim, já tu dobu květu počítám od přepnutí a přijde mi, že pořádně zralý jsou až tak jako kdybych to počítal od prvních kvítků (cca od 10. dne květu), ale každej to má rád zralý jinak - nejlíp sledovat kekonci obden pod lupou/mikroskopem a sklízet mléčné krystalky (aby si byl po zhuleni neceho schopnej) nebo hnědé (pro ty co už je to nezhuluje). Je tu otom na G toho dost tak si počti.
Můj typ je tak 70 dnu od prepnuti na mlecne/zakalene trichomy pul napul mozna trochu vic zakalenych - tak to mam rad ja.
Stim Mazarem si nedelej starosti, steně nic nevymyslíš, není tak zvláštní že nakvetl pozdějc, nic špatnýho jsi neudělal - to je prostě genetika, zas bude třeba rychlejší v dokvětu atd.. Takže začni schánět silnou lupu/mikroskupek ať to můžeš začít tak od 55dne sledovat.
Lupu už mám od minulého roku koupenou a už ted to nedockavosti sleduju..:-) zítra to bude 45.den na kvetu v sobotu to pro představu nafotim..jinak dík za info..:-) jen teda nevím kdy teda přestat hnojit a nasadit jen vodu..:/