Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytiška č.1 hermína-škoda jí,měla velkej potenciál,samčí znaky stříhám uvídíme jak to dopadne,ikdyž bude osemeněná tak ji zpracuju jinak,snad to uhlídám o neopýlí ostatní
Chtěl jsem vidět co jsou ty afka vůbec zač jedu to poprvé-jsem ten typ co si rád všechno vyzkouší na vlastní pěst ale druhý kolo už bude normalní strain jen sháním správnej model...
sháním něco máleho ale zárověň rozvětvenýho máte někdo ňákej tip??šup sem sním
Původní příspěvek od SarumanCZ Chtěl jsem vidět co jsou ty afka vůbec zač jedu to poprvé-jsem ten typ co si rád všechno vyzkouší na vlastní pěst ale druhý kolo už bude normalní strain jen sháním správnej model...
sháním něco máleho ale zárověň rozvětvenýho máte někdo ňákej tip??šup sem sním
dík za tipy,mno chtěl bych malý pěkný roztomilý keřiky tak se rozhoduju,mam doma 3ks cheese ale shanim jeste jedno seminko at tam jsou 4 a pekne si je posmikam at se to rozvetvi,na vejsku mam jen metr mista bez stinitka takze asi zvolim i mensi kvetniky nez 6,5l co mam,bo ty afka uz maj pul metru...
Metr je v pohode, toho bych se nebal. Ale mit 3 +1 jinej model neni idealni, bude to jinak rust, vyska atd, tezko se to odhaduje. Ja osobne seminka uz asi moc ne, pokud mas pristup k dobrejm rezum nekomplikoval bych si zivot.