Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja taky neco takoveho zkousel vcera vecer - sem lezel a zacalo me tak jak kdyby pistet v usich. A kdyz sem si rikal treba je to ono, tak sem razem zacal na cosi myslet a 5min sem premyslel nad kravinama no byl sem zhuleny a trochu napity a usnul sem...
Tak, zas sem to zkousel Probehlo to asi takle: Lehnul sem si do postele, trochu sem se vydejchal, uklidnil a tak... Venku si nejakej debilek za radia poustel nejakej srackovni neopunk, takze to nebylo moc lehky, ale povedlo se mi kompletne uvolnit nohy, ruce... Dejchal sem jenom lehce, fakt maly nadechy, ale stacilo mi to... Zkousel jsem si predstavovat, jak splham po zebriku do studny, asi trikrat jsem pocital od 50 do 0. Pak jsem asi zacal usinat, jen tak lehce. Najednou sem cejtil neco, cemu bych ja rikal vibrace, ale nevim (dalsi vec, umite nekdo popsat vibrace?), nevim, jak to ma vypadat, to me ale preslo, mozna jsem nad tim zacal premejslet, pak jsem lezel dal, zas zkousel nejaky metody a pak to prislo po druhy, ale stejne jak poprvy to odeslo, zkousel jsem si pri tom predstavit, jak vylejzam z tela, ale ven jsem se nedostal. Zdalo se mi, ze se mi pohla ruka, aniz bych chtel, ani jsem to poradne necejtil, nevim nevim. Mohl jsem to zkouset tak hodinu a pul... Jenze pak se domu vratila sestra
S astralem jeste nejak mrte zkusenosti nemam ale vypalenej jsem to zkousel,ale vubec nemuzu potvrdit ani vyvratit jestli na to ma ganja neakej ten vliv.Pravda ale je taková ze kdyz se üvolnim a snazim se dostat do tranzu tak po urcitej dobe zacnu slyset snad nejakou jinou frekvenci v hlavě a sakra moc mě to připomíná ten stav kdyz priju po 8*12 domu z knaipy a poradne se scadim. JINAK TY metody:na netu je spousta dobrejch stranek staci jen hledat a prekladat.Me nejvic sedi způsob kdy si za naprostýho klidu lehnete na záda,zavrete oci a postupne se soustredite na vsechny koncetiny a uvolníte se(+klidné dýchání).Pak na nic nemyslet a jen si predstavovat jak splhate po zebríku nahoru a výš a výš.dokud to neprijde.Poprvy vas to asi trochu poleka jako mě kdysi a nejspis se vratite.Chce to sakra trening.Doporucuju tenovat pred spanim.tak ccccccccccuuuuuuuuuussssssss-pëstujte a hulte ciao
Opět jsem zavítal, takže někdo se tu ptal jak je to s těma čajema: Nej je asi pít celej týden tak 3-4 šálky zelenýho čaje, (doporučuju si sehnat nějaký fakt dobrý dva druhy a ty střídat - pít pořád ten samej, je po začátku celkem otrava) v čajovně vám jistě poradí jakej je pročištovací, Můžete to kombinovat i s roibosem ten je dost aromatickej a dost dobrej Já piju buď : dračí studnu, železnou bohyni, dračí oči, pavoučí sen, obočí dlouhého věku, opičí packa. Nebo nějaký bílí čaje. Jinak s Gandžou to jde ( co se týče mě) hůř, neboť se prostě soustředim na kraviny a vymeljšlím blbiny No a pak to po tejdnu odpálim silnym černym čajem. dobrý je tak ty 2 hoďky před tím nejíst a pak už záleží jen na vás jakou techniku výlezu si vyberete a která vám nejvíc sedí. Já to provádím, vědšinou v tichu ale někdy mám radši hudbu, výborně se mi osvědčilo CD od Wooden Toys didreridjou a bonga, jsou tam parádní vybrace, který se pořád stupňujou. A myslím, že v nějakým čísle Doteku doporučovali přímo CD určení pro astrální výstupy z těla. Takže neváhejte, pátrejte, testujte, neboť lidská bytost nemá žádné zábrany a meze, - jen ty které si sami vytyčíme naší myslí. Proto se nebojte a nic vám nezůstene skryto. ...
Veru, podla mna je AC super, trenujem to sice uz rok (ale odhodlam sa asi len 1 za mesiac , pretoze vacsinou som vecer velmi unaveny ), a aj ked som nad telo vysiel len raz, aj to len maly kusocek, taq sa stale snazim. To uvolnovanie je inaq parada, samo o sebe cloveka zrelaxuje a doda energiu. Najprv mi to moc neslo, ale teraz sa dokazem skutocne velmi uvolnit a je to super.
Nad telo som sa dostal z LD (z lucidneho sna), pocul som uz viacerich, ze sa nad telo dostali z LD, a mne sa to zda ako celko dobra metoda. Normalne som sa dostal do lucidneho sna (to xce trening) a ked som bol v tom, xvilku som si ten sen uzival a potom som si tam niekde v tom sne lahol, a zacal uvedomovat a uvolnovat svoje telo. Zrazu som zistil, ze lezim u mna na posteli a som v tranze - vobec som sa nedokazal pohnut. A ked som si povedal, ze chcem ist von, pocitil som hlavne v oblasti hrude poriadne vibracie a snazil som sa vijst nad telo. Potom som zrazu zacal vidiet moj vankus na ktorom lezim, (!) a pomaly akokeby kusok mojej hlavy - najprv vlasy, potom celo... ale neviem preco, ale pocitil som velky strach a mal som velku chut sa otocit (bol som otoceny chrbtom do miestnosti) a nakoniec sa mi to podarilo... a tranz zmizol.
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
Uz jsem to psal kamosovi na ICQ, tak to sem jenom zkopiruju
No, lezim v posteli a zdaly se mi sny, ale byl jsem pri vedomi, uz todle bylo dost husty. Proste jsem nad tema snama premejslel a byly dlouhy, zadny 3 sekundy (Mozna to byl lucidni sen, mohl jsem delat, co jsem chtel). A pak venku jelo auto, ve skutecnosti, a ja slysel motor, perfekte fungovala vizualiace, videl jsem, jak je ten motor rychlej, tak jsem si (nevim proc) predstavil tachometr, na kterym bylo tlacitko "ven", tak jsem ho zmacknul a najednou jsem proste necejtil ruce nohy, nic, zkusil jsem se pohnout a pohyb sem cejtil, ale nepohnul sem svym telem, ale astralnim, navic jsem byl o neco vejs, nez jsem lezel na posteli. Byl to dost zajimavej pocit, takze sem se hned vratil, protoze me to dost prekvapilo :-/ Dostal jsem se ven poprvy a to bez nejakyho uvolnovani, predtim jsem se vzdycky uvolnoval a nic
idem si precitat tu stranku (marlitanovu), urcite tam bude mnoho informacii, velmi velmi zaujimava tema...doposial som o tom nepocul. urcite od dnesneho dna budem trenovat.
FASCINUJÚCE
Ps. tohle trošku mimo mísu ale: víte že prý anglická hra Golf dostala název podle toho že dřívější usedlíci a kelti chodily hledat na louky lysohlávky a pak když je snědly, tak měli rozšírené vnímání a prý se lépe trefovali do různých věcí -takže i do míčku. a název golf je prý zkratka slov: Go look for - což je : jít hledat! Hustý ne?
dnes v noci z 12 na13teho.9 sa mi po prvy krat podarilo (ani nie planovane) na kratko oddelit od fyzickeho tela.-moja situacia:som nahcoreny a denne vypijem asi2 lytre bilinneho čaju(materina duška+šalvia-pochopitelne ta liečiva). pred zaspanim som mal čudny pocit uvolnenia a akysi divny zvuk v hlave.Asi som zaspal a zrazu som pocitil jak stupam presne v tej istej polohe ako som ležal(na chrpte,ruky pri tele a nohy vystrete tesne vedla seba) do víšky a ked som si to uvedomil zistil som že sa vznašam asi 1,5 m nad urovnou postele .Najskor mi to pripadalo prirodzene ale v zlomku sekundy ma premohla myšlienka že to prirodzene nemože byť a uvedomil som si že sa vznaša len moja mysel(duša) a hned som si pomyslel na svoje fyzicke telo do ktoreho som nasledne akoby padol z toho1,5 m.ked som už bol vo svojom tele chvilu som rozmyšlal či sa mi to len sniva.alebo je to realita a zobudil som sa Pačilo sa mi to a kebyže to očakavam a nezlakol sa tak by som sa vratit do tela nechcel
jinak marihuana se používá spíš k meditacím, zhoršuje soustředění, kterýho je k astralu potřeba opravdu hodně, nevim jestli by pomohla, asi je to dost individuální