Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Listy signalizujou tolik věcí, že nevim co si o tom mám myslet
Nejhoší je, že tu dlouho chcalo + byla dost zima, tudíž se mně do listů pustila fest plíseň viz 3. a 4. fotka - už asi potřetí jsem z toho vytrhal
zhruba takovou hromádku listů, co je na 1. fotce.
Taky se mi zdá, že kvůli tý zimě se špatně vstřebávaj živiny, páč si myslim že hnojim
dost, ale listy žloutnou jak divý a sem tam je aj nějakej načervenalej list a řapík...
Zahnojil bych, ale nechci do toho lejt zase další vodu abych ještě nenapomáhal víc
tý plísni.. Začarovanej kruh
Naštěstí teď hlásej že se má počasí zlepšit, přes den má snad bejt přes 20 stupňů
a svítit slunce, tak snad ta plíseň dá pokoj..
Naposledy upravil Sixtyklada 14-09-2014 v 16:35 PM
mám taky velkej problém se žloutnutím a nejspíš taky jako ty sem nešťastnej
že jim nemůžu dát víc živin když furt chčije a všechno se vyplavý.
jinak taky už sem narazil na plýsně.jak listovou tak na paličkách ale jenom začínající tak snad to bude ok.
čekoval sem dlouhodobou přepověď a dva tedny má bejt hezky a to minimálně takže doufám že se to zpraví!
tak ať to kvete a neplesnivý čus
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779