Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Svíškou už sem podpaloval když došli i poslední sirky a musel sem udržovat věčnej oheň,,,,brko je jedno čim to odpálíš ale s bongem a svíčkou se moc dobře nemanipuluje,,,
Jo a sirku nechte vždycky rozhořet jinak vám plíce za pěknou dávku síry moc nepoděkujou...
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
nevim proc, ale dost casto se mi stava, ze mi v jednom zapiku dojde plyn a ve druhym je ho naopak dost, ale pose*e se kaminek, takze neni funkcni ani jeden zapik... resim to pak tak, ze pouzivam oba v kombinaci, tj. tim s dobrym kaminkem skrtnu u otevrenyho plynu toho druhyho...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Původní příspěvek od 4C3 nevim proc, ale dost casto se mi stava, ze mi v jednom zapiku dojde plyn a ve druhym je ho naopak dost, ale pose*e se kaminek, takze neni funkcni ani jeden zapik... resim to pak tak, ze pouzivam oba v kombinaci, tj. tim s dobrym kaminkem skrtnu u otevrenyho plynu toho druhyho...
na vodárnu je to jedno stačí dát na ganju uhlík- dá se koupit i v trafice normálně do zapálíte a hulíte než dojde ganja. Ten uhlík vydrží tak 20-30 min.