Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky! Rád bych ti k tomu něco řekl, ale nemůžu porovnávat, tohle je můj první pěst Zpětně bych šel asi do organickýho hnojiva, ale zezačátku sem si prostě nakoupil hnojky a moc sem to neřešil...
Zdravím, dlouho sem nepřispíval do fóra, což je hlavně tím, že úroda byla vydařená
Na začátku blogu sem si dával za cíl vypěstovat kytku, která mě uspokojí jak účinkem, tak chutí, což se mi už povedlo, přinejmenším u jednoho modelu ( Northern Lights ), vše z automatů je už sklizený, ale všechno není ještě suchý, tak nemůžu tvrdit u ostatních kytek
Níže budu přikládat smoke reporty a foto sušiny...
První kytka, kterou sem sklidil byl Easy Bud. Zřejmě nejslabší model, ale semínka sem dostal zdarma od RQS, tak si nemůžu moc stěžovat
Měl sem celkem 3 kytky od tohodle modelu, nejmenší kytka a zároveň nejlepší měla 31g, ostatní 2 modely půjdou na masti, protože jak sem říkal, je to asi nejslabší model.
Struktura Palic: Až na centrální palici ( která navíc dostala zabrat od plísni ) ne moc hustý a docela řídký, ale zase sou palice celkem pěkně pocukrovaný. 5/10
Vůně: Ne moc intenzivní skunková vůně. 5/10
Chuť: Sladká skunková chuť, bohužel po vydechnutí mi zůstáva na jazyku lehká zemitá pachuť. 5/10
Účinek: Klasická relaxační indika, gaučák, ne moc intenzivní, což ani nemusí být nějaký zásadní problém. 6/10
Naposledy upravil MickyRocks 23-08-2014 v 20:34 PM
Pro mě velký překvapení, jestli příští rok pojedu AF, určitě tenhle model nevynechám a zasadim jich víc. Ne nadarmo je na stránkách RQS označován za jejich nejlepší AF. Kytka měla krásných 75g, což je na AF a první pěst celkem dost. Jinak teda dost známých čumělo, když sem jim tenhle model ukázal a lidi se dost divili, když se dozvěděli, že je to 'venkáč'. S kamarádama sme se shodli, že kdybychom si tenhle model koupili za 200kč za gram, tak by sme byli spokojený...
Struktura Palic: Celkem hustý palice, pěkně pocukrovaný, na kytce se netvoří velký kompaktní palice, ale více menších tvrdších paliček. 8/10
Vůně: Silná pepřová vůně, dost unikátní, nikdy sem se s podobnou vůni nesetkal... 8/10
Chuť: Opět příjemná pepřová chuť ( když někdo řekne pepřová, tak by mě to nenavnadilo, ale věřte, že je to fakt dobrý ) s lehce ořechovou příchutí. 9/10
Účinek: Místo nějakýho 'odbornýho' popisu vám řeknu, že sem si před spaním ubalil brčko a v půlce sem to musel típat, což se mi opravdu moc nestává Tělesný stoned efekt, silná indika, relax, celkem sem se na tom modelu nasmál, což se mi stávalo spíš dřív, když sem s marihuanou začínal. 10/10