Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vytáhl se po přepnutí asi o 200%. Je náchylnější na škůdce a bohužel každá kytka chutnala jinak.
Z 5 semen byla jen jedna chuťově i vůní naprosto famózní ostatní byli spíš průměr stejně tak výnos/ účinek.
-znova bych ho nejel, možná z nějaký selekce
Lost Coast Hashplant -
Spolehlivá kytka. Jedna jako druhá, žádný nepříjemný překvapení se nekoná. Dobře "se řízkuje" a snese hrubý zacházení. Hulení je to slabě nadprůměrný stejně tak výnos. Ten kdo má rad palice jako šutry bude jásat. Listí z palic by se dalo rovnou lisovat do kostek jak je obalený pryskyřicí.
celkově nadprůměr ale není moc důvodů proč se k němu vracet.
Pineapple Skunk
Tenhle model je radost pěstovat. Je stabilní, odolná proti škudcům (i blbosti) prostě neskutečně vděčná kytka. Kam ji dáte tam je spokojená. Palice jak kamení s silnou vůní a účinkem.
Výnos sem měl menší než u L.C. HashPlant ale o to lepší materiál.
Určitě znova koupím.
Dedoverde Haze
To je můj favorit. Zatím sem měl jen 3 semena z toho vyrostli dvě phena.
První se víc táhne má tvrdý palice - účinky, vůně, chuť sou dobrý je to asi nejvýnosnější model od nich. Chce tam nechat těch 70 dní.
Druhý se táhne méně, má řidší palice lehce sladší chuť. Taky je náchylnější na plísně a škůdce. Hotová už kolem 63 dne.....
Ale! má úžasný efekt euforie, jen málokdy to brko do-hulim protože už v půlce mám chuť jít něco dělat. Navíc se mi potom (jako lehkýmu asmatikovi) nádherně dejchá. Tenhle model mě lečí.
Naposledy upravil nikolaj 01 25-01-2015 v 13:58 PM
jedu chemdawg od nich venku vedle skleníku když sem sadil tak vypadala taková malá slabá a ted má kytka přes metr momentálně krásný palice a čítám že za necelej měsíc ji seknu
Pineapple skunk: siné, robustní rostliny, rychle rostou-(měly přes 2,2m) akorát že nedozrává koncem Září, jak uvádějí, ale v půlce Října, klíčivost 100%
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
No nevim nevim..moje skušenost s humboldt comp.nejsou zrovna nejlepší..loni sme s kolegou na cannafestu koupili(po doporučení)bubba kush2.0...na to že to byla indika tak to příšerně dlouho zrálo a výsledný efekt byl podpruměrný..vedle toho rostly jack47(swet s.)nebyla to fast verze a jack byl silnější a chutnější a hlavně dozrál o min 14dni dříve..
..chut ale dobrá..a síla matroše..no j nevím no..průměr
..zdar
Minulý rok jsem jel od nich na out Bubbas gift a Black dog-Bubbas gift spokojenost, sklizen 27.9. indica-málo plísní, sice trochu menší výnos, ale ovocná chut.
Black dog chtel alespon, aby bylo hezky do cca20.10, což bohužel nebylo-sklizen 13.10-docela mi nedozrála, hodně jalová a listnatá, ale barevně hezká kyti
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Pozdravujem,
tak som objednal klasiku BlueDream a GreenCrack. Pravdepodobne sa k ním hneď nedostanem, ale ukladám si ich do zbierky. Páči sa mi kompaktnosť týchto rastlín.
..já s kolegou sme jeli bubba kush a musím říct že out nedozrála a in nebyla nic moc..strašně olistěnej model s podprůměrnou silou..a to sme si od toho docela dost slibovali
Chlapáci, a dělali jste si selekci třeba z 10 - 15 semen? Nebo jste koupili 3 a třeba jsme měli smůlu...já snad ještě někde najdu fotky z kamosova outu...