Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne, že bych do Vás chtěl pánové nějak vrtat, ale tady to je Outdoor
Co takhle Bio-algen? (přírodní, bez chemických úprav, výtažek z mořských řas s obsahem růstových hormónů-až 100%zvýší kořenovej systém)stojí kilo a sezónu s ním vydržíš určitě, a aji dvě
Včera jsem se bavil se známým, a ten mi říkal, že má doma hnojivo přímo vyvinutý na kytky a dovežený z holandu. Nevím, jak se jmenuje, ale jeho hlavní složkou jsou sušený zhnilý ryby, a prej to má velice blahodárný a rozpoznatelný účinky (a je to tekutý-takže užití zálivkou a nebo nástřikem). Tak jestli o tom někdo něco víte, tak to sem kdyžtak připište.
Dík a zdar
Zdar já používám Kristalon start a pak plod a květ.Sem stím navísost spokojen.Ještě se chci zeptat mám asi 3 týdny starý kytky obsypal sem je vápnem kvůli snížení pH nespálí je to nebo něco?Dík čao
Zdar ty papírky strčíš do hlíny asi jen do půlky a ta druhá půlka venku se ti zabarví.Ale možné je to i stou vodou naleješ vodu do kýble změříš hodnotu pH(v akvaristice se prodává takovej měřič já ho používal na bubler je to malá lahvička s rostokem,skumavkou a stupnicí pH)uvidíš kolik bude pH,voda z kohoutku doma má většinou pH vyší tak ho uprav(sniž)v akvaristice koupíš přípravek ACID snižuje pH mám to odzkoušený je to v poho pak tam hod tu hlínu a znovu pH fertig.Zdar
Ja už jsem to někam sem psal, od těch žížal je dost dobrej biohumus, co se prodává pod náyvem Vermiko. Maj to ve dvou balenich - Vermiko zemina a vermiko hnojivo, fakt docela dobry, hodne zivin, lehká prpostná půda.
to Muf> a zkoušel jsi měřit vodu z vodovodu? Já mám vodu z kohoutku zásaditou pH 7,4. Nikde se voda, která teče do potrubí až k nám neupravuje, protože je ti jedno, jestli si umyješ nohy vodou s pH 5,5 nebo 7,4.
Mužete mi někdo poradit jak často hnojit Krystalonem Start v outdooru a pak Krystalonem na květ?? Včera jsem Kr.-start koupil a nevim jak často hnojit , pač na krabici je pro každou kytku jinak častý hnojení a ganža tam nenííí :O)))
P.S.: fuck off čorkaři )
Vážené kolegium!
Pěstuju v substrátu, už 14 dní kvetu (teda ne přímo já) a přikrmuju kytičky Kristalonem květ a plod.
Tak jako každý zprávný český komputerista šponuje svůj počítač na maximum taktováním procesoru,tak jako každý škodovkář tuninguje svou starou "Máňu", i já se snažím vytřískat maximum ze své ourodičky.
A proto se ptám-páč jsem na to tady nikde nenarazil-zkusil někdo na bio aplikovat při kvetení žlutý Kristalon pro hydroponii (nebo kombinaci žlutý+hnědý Kr.). Líbí se mi totiž jeho hodnoty 13-40-13.
Děkuji za odpovědi!
Jednoduše - 2odměrky na 10l vody, to ale u trochu starších a větších kytek u menších bych začal troškou tý odměrky a pak stupňoval - dle toho jak se kytky tváří.
Já teď svůj Early skunk hnojim 3odměrkama Kristalonu a trochou Wuxalu na 10l vody a ty kytky si nádherně žijou.