Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau
to co říká kolega může být pravda ale i nemusí,
je hodně genetik co jsou načervenalé tak pozor.
Pokud jsem si všiml kořenový systém nemáš nic
moc tak na zvyšování EC dávej bacha.
JJ, je to moje selekce a červený řapíky normálně nemaj, jenom při nedostatku živin nebo na podzim při nízkých teplotách. Tenhle gen má vyšší požadavky na živiny oproti jiným odrůdám, to jsem mohl porovnat i v hlíně. Aero ale nedělám, tak si radši nech poradit i od jiných a buď s tím EC opatrnej, radši zvyšuj pomalu. Konkrétně ta červená barva je projev nedostatku fosforu, ale bude to ve tvým případě spíš nedostatek živin kompletně.
Původní příspěvek od kaktus JJ, je to moje selekce a červený řapíky normálně nemaj, jenom při nedostatku živin nebo na podzim při nízkých teplotách. Tenhle gen má vyšší požadavky na živiny oproti jiným odrůdám, to jsem mohl porovnat i v hlíně. Aero ale nedělám, tak si radši nech poradit i od jiných a buď s tím EC opatrnej, radši zvyšuj pomalu. Konkrétně ta červená barva je projev nedostatku fosforu, ale bude to ve tvým případě spíš nedostatek živin kompletně.
podle me maj zivin dost akorat je nedokazou prijmat... at uz vysokou teplotou vody kterou jak rikas nemeris a neresis nebo vykyvama hodnot... ec 1,7 sem mel v rohozich treba 30-35 den a vzdy to stacilo... takze myslim ze zvysovanim ec problem nevyresis... holt jet poprve aero v lete neni zadna sranda ani pro zkuseny...
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
dnes sem se rozhodl vyhodit tu chciplinku a zjistil jsem ze byl shnila v RW to sem nemohl nijak zjistit ale jinak zbytek se krasne rozvetvyl a pocitam tak 15 palicek na jedne kyticce..ale na to je jeste brzo musim ale rict ze G13 krasne voni kdyz kvete po exotickym ovoci.. bo tak neco
holky neberou hnojky je tam uz 4 dny hodnota ec 1.8 a ph se pohybuje 5.7-5.8.berou jen vodu a teplotu roztoku mam 23c...teplota kdyz svitim v boxu porad 26 c..vlhkost 45%...a listecky jsou u vrcholku zlute... a ve spod zeleny jo a odesel mi pokojovy vetracek co sem mel v boxu..tak sem musel tam dat stojanovej velkej celkem..a jak to tam fouka tak holky zazivaji jizdu
prozatim peace )
řekl bych že jsi první na G kdo počítá weed stylem " 15 paliček na kytičku " v 2O dni květu jinak sem teda čekal že se to vytáhne o dost víc.... těžko říct kde byla chyba ale chybama se grower učí... hlavně to dotáhni ke zdárnému konci brachu
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Čau
Ph bych snížil tak na 5,3 na aero jej máš docela vysoké.
Kyti vypadají tak blbě protože jim chybí základní prvky
a nejvíce dusík nemýlím li se proto ta hrozná barva
listů.
Pomoct by mohlo namíchat novou vodu s upraveným
nižším PH,propláchnout celý systém den dva,znova
namíchat novou vodu se stejně vysokým PH a
znovu přidat hnojiva-
(Složku s Dusíkem dát stejně nebo krapet více jak
složku s fosforem-barva se vrátí sama do normálu)
Měnil jsi roztok jak jsi přepnul na květ,nebo jsi
nechchal starou vodu i s hnojema tak a jen si
přidal nové hnojky na květ?
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.