Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nutno napsat, ze diky tropickym teplotam dost bojuju s plisni a dnes jsem musel vzit tehle krasne kyticce vsechny vrchy. Na 42 den jsou hrisne tvrdy a skoro zraly. Zbytku kytky se snad plisen vyhne a dozraje a hlavne se stihne proplachnout. Preventivne jsem strikal proti plisni, takze zacal proplachovat az dnes, ale ty vedra, vlhkost uvnitr rostliny a nejak moc rychly kveteni letos me zaskocily. Kytka je v 41 dni, ale vypada tak na 55 dni. A stejny je to u vsech zatmivacek.
Tady uz jen torzo vdovy, kterou postihla plisen nejvic a vice nez 2/3 musely jit na susak :-). tohle je fotka z 44 dne a uz je docela zrala, jen ji nechavam jeste tyden proiplachnout, aby sla vychutnat jeji chut.
Tahoe alien, taky se na nem podepsala plisen. Musel jsem dat dolu cast vrcholovky a jeden stred. Je v 47 dni. Neuveritelne obsypanej pryskyrici, ale zralej bude az za ... no jeste dlouha cetsa ho ceka.
Larry OG X the purps 40 den asi. jeste mu podle matkare chybi 30 dni, coz je nemyslitelny. Jednak diky slunicku krasne zraje a pak uz ho taky postihla plisen. 2 nejhezci vetve jsem mu musel amputovat. Vrchy jsou krasne tvrdy a chybi jim tak tyden. spodky necham co nejdele.
Jen ta plísen mě docela zaráží v tomhle suchu... Každopádně toho Larryho x Purps nech co to pujde, sekal bych dřív jen v případě, že to celý shnije! Těch 65-70 dnů neni jen můj výmysl, jel ho tu rákosníček, mrakoplaš a u všech to vypadalo stejně + já to sklízim podle mikroskopu. Měl ho ted kamarád pod 750W a sklidil to v 55 dnu. Tak jsme to porovnávali s mojí 250W 70denní pálkou a výsledek, 55 dnů fakt málo, hrozně to ztratilo na chuti... Jinak jo, je pravda, že ty tvoje (asi tim vedrem, nebo nevim) vypadaj víc jak na 40. den.
Jinak Larry OG vypadá nejvíc super! Plus ten TA doufám, že neshnije dřív než mu zčernaj listy, to bude taky krásná kytka!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
já jsem sklidil larry OG*the purps v 58 dnu kvůli padlí, který se mi začalo šířit, tedy preventivně. ale můžu dodat, že je to zatim nejchutnější gen z toho kola a taky pěkně nakládá, ten tvůj zatemňovanej bude asi hroznej vrah.
už jsem dával i pár kamarádům koštnout a velice pozitivní kritika tomuhle genu.
a jestli by to po tom týdnu a něco bylo ještě lepší..tak by to bylo asi uplně nejlepší