Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky za karmicky
Uz jsem to i chutnal, chutove nic moc, ale to bude tou chemkou a rychlym susenim v troube, ale prasi to solidne...
Jen doufam, ze to bude jeste nejak bobtnat, aby toho bylo nejmin 60g..
Uvidime.. Zatim
Tak po trech dnech flushingu sem setnul palicky co stinily ostatnim (asi dve hrsti) jeste to zvazim az to uschne, pokud to stihne
foto:
1)celek
2)Palda macro
3)makro palda se zapikem
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Neco neuveritelnyho..... nadhera
Myslim, ze by stalo za to udelat kompletni navod na stavbu takovyho zazraku... aby se predeslo neustale se opakujicim dotazum (teda jestli se tu uz nekde neskryva - v tom pripade sorry) Ty fotky palic v pletivu, to je jak mandala... jsem z toho total vodvarenej..
Zajímalo by mě jak to máš s hlučností. Ten větrák je v místě, že to musí rozvibrovat celej kýbl a pak to funguje jak megafon.
Mám pocit, že tyhle silnější Sunony maj samy o sobě kolem 45 dB a to by musely viset na rouře.
Dá se u toho třeba usnout (myslim nezhulenej )?
Je slyšet víc ten větrák, nebo bublák?
hele hlucnost pro me v pohode, nemam meric hlucnosti, takze nevim.
NEMA NEKDO Z VAS MERIC HLUKU?
Jinac mam to pod stolem za hadrem, vetsinu casu jede 12hodin a zbylejch 12 je ticho a ja spim. Kazdopadne sem vedle nej spal i kdyz bezel a klid asi jako pocitac, no mozna tissi...