Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravym vsetkych growerov..
takze podla mojho nazoru je toto horuci adept na samca, ale chcel by som to mat potvrdene od nejakeho skusenejsieho pestovatela.je to no name ktory ako som vyssie pisal sa podaril zastrihnut na stvoricku, ale nakoniec vsetky palice zaostali az na dve najvyssie ktore sa dost natiahli a zhrubli oproti ostatnym ma aj väcsie listy a nema ziadne samicie znaky ako ostatne. diky za rady...
no urcite je skoda ze to je samec, ale mozem byt rad ze zo 4 rastlin iba 1 samec. a este som to potreboval trochu preriedit a samici by mi bolo luto, ale samca nie :-) inak diky za potvrdenie domnienky a hned ho idem zavrazdit :-)
Původní příspěvek od Hero no urcite je skoda ze to je samec, ale mozem byt rad ze zo 4 rastlin iba 1 samec. a este som to potreboval trochu preriedit a samici by mi bolo luto, ale samca nie :-) inak diky za potvrdenie domnienky a hned ho idem zavrazdit :-)
Asi neskoro, ale predsa. Daj ho niekde mimo dozriet a pel odloz.
cawte growery..zase by som potreboval radu od vas. mam taky dojem ze moja najpeknejsia rastlinka je hermafrodit. doteraz mala iba samicie kvety, ale dnes som na nej asi objavyl aj samcie. nieje je ich vela ale su tam a od vas by som potreboval aby ste mi to potvrdili alebo vyvratili a poradili co s nim. diky za rady...
hi. este by som chcel vediet, ze ked som odstranil s toho hermaca vsetky samcie kvety(4x som ju celu detailne prezrel) ci to pomoze k jej zachrane?ma zatial najpeknejsie kvety zo vsetkych a velmi tazko by som sa snou lucil..samozrejme ju kazdy den poctivo kontrolujem..
zdarec kamo,je mi to moc luto,ze ta tiez postihlo,a zhermilo ti to,akurat ti mozem poradit,ked budes kontrolovat,a patrat po samcich kvetoch,ked budu kvety vecsie,tak pozeraj aj za kvety k hlavnej stonke,nie su to v pravem zmysle slova gule jak si odfotil,ale take nazltnute bananky plne pelu,cim budu kvetinky starsie tym ich bude vecsi problem najist,ale prejem ti nech ich vsetky otrhas...
zdarec,pekne zelene listy,ale este by sa ti to malo trosinku nafuknut,ale posledna fotka s prispevku c.63 ma uspokojila najviac,ach jo neni krajsi pohlad jak dobre vypasena stonka...