Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
osobne mi je dvacetjedna ale mam hodne znamych a casto se ptame lidi jestli jeste nekdy prestanou,nebo to jen omezi.nektere odpovedi typu "az budu mit maleho chlapecka a budu s nim chodit ven,tak si ubalim speka a budu ho pozorovat" me tak trochu desi.Budou nase deti pozorovat jen sve vysmate rodice???
Podobný věci se tu čas od času řeší. Ale určitě to není tak žhavý. Mám vypozorovaný, že většina huličů s postupujícím věkem silně ubírá na razanci a frekvenci hulení, i když se samotnýho hulení nevzdávají. A i kdyby ne - myslím, že dětem moc nevadí dívat se na vysmátý rodiče. Uznej, že je to pořád stokrát lepší, než klasická alkoholická rodinka...
Neměl bych z toho strach - hulí spousta lidí, známé osobnosti a hodně z nich má děti.
Čili - odpověď zní: Zatím nemíním přestat hulit, ani do budoucna. Přestal jsem hulit akorát cíga, a doufám, že mi to vydrží do konce života .
tak jsem to asi nemyslel.jen mi je jich trochu lito.ja jsem huleni poznal poprve v sestnacti ale potom az v devatenacti jsem zacal volne.jak se budou chovat kdyz v takove rodine vyrostou.to bude pro ne uplne normalni.o tom jestli je to stejne jestli si otec zajde v patek na pivo a jestli si zajde na brko tak v tom je rozdil.ja sice taky nechci do budoucna prestat ale na ty deti se budu chodit koukat urcite nezhuleny.
hehehe.....myslím ze na dítě má vliv hulení rodičů. Taky jsem se teprve nedávno dozvěděl že můj táta si balil cíga s hašišem když mi bylo tak 5! ale na chuť jsem tomu přišel o 10 let později, odpálil jsem si kostku . přestat hulit nemám důvod, ale jestli jednou příde a bude to kvůli dítěti tak klidně skončím...teda já bych synovi povolil hulit ale až tak kolem 18-20 to už by byl duševně vyzrálý......ganja dělá s mozkem hodně..........dobře
Nebude to nejspis tak horke, az budu mit jednou konecne doma to sve male krasne...., bude to takovy pocitovy "narez", ze huleni alespon na delsi cas nebude potreba. Zhulena bych se pred malym ditetem citila asi jako idiot.... A nemluve o tom, ze budouci mamca by si s jistotou mela dat na par let pohov, aby potom bylo vse ok.
no ja kazdopadne zatim nehodlam prestat hulit. kdyz ma nekdo maly decko, tak by asi nemel bejt nonstop vykourenej, aby si taky aspon vubec pamatoval, ze to decko ma neco naucit do zivota, ale jelikoz ja se ted v mych skoro 20-ti letech jeste hodne dlouho nehodlam pustit do zeneni nebo nedej boze vychovavani nejakejch decek, tak mam klidnou hlavu. Urcite se ale tesim na duchod (jestli se ho doziju :-)) az si budu jenom hulit a nic jinyho nedelat... :-))
Chci přestatat hulit protože mě hulení omezuje co se tíče komunikace. Není tomu sice vždycky ale jak jsem moc tak už jenom čučím a su na sebe nasranej. Hulení není špatný, ale až budu mít rodinu, tak hulit nebudu( hulit budu až budu starej,) abych si užil rodinej život. Až budou děti velký tak hulit začnu- abych se nenudil a bylo veselo.
No já se touhle otázkou nezabývám a ani nebudu .... říkat si že určitě někdy až bude to a to a to a až budu mít ....... je blbost (podle mně) ..... prostě to nechám na osudu AŽ TO PŘIJDE DÁM VÁM VĚDĚT .... (pokaď grower bude ještě existovat)
Asi bych nechtel nikdy uplne prestat hulit, spis bych to rad casem hodne omezil - ze bych zahulil radove nekolikrat za rok . Takova intenzita je slucitelna s jakoukoliv zivotni situaci, existenci pripadnych potomku nevyjimaje. Asi bych ale nechtel bejt zhulenej pred detma, k cemuz ani neni duvod, kdyz muzu v klidu vypadnout s kamosema do hospudky.