Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestat hulit
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Czilum: Prestavas hulit zrovna kdyz rozjizdis skrin? Aspon to tak podle tvych prispevku v pestitelskych forech vypada. No, hodne stesti.....

Old Post 23-01-2003 v 00:31 AM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kukin thc
Nový Člen

Karma uživatele kukin thc - 0% Pěstitelská

Dotaz hodlate prestat hulit? Příspěvek č. 50

osobne mi je dvacetjedna ale mam hodne znamych a casto se ptame lidi jestli jeste nekdy prestanou,nebo to jen omezi.nektere odpovedi typu "az budu mit maleho chlapecka a budu s nim chodit ven,tak si ubalim speka a budu ho pozorovat" me tak trochu desi.Budou nase deti pozorovat jen sve vysmate rodice???

Old Post 18-03-2003 v 09:01 AM
kukin thc je offline   Profil uživatele kukin thc   Find more posts by kukin thc   Foto galerie člena kukin thc   Click here to Send kukin thc a Private Message   Add kukin thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Podobný věci se tu čas od času řeší. Ale určitě to není tak žhavý. Mám vypozorovaný, že většina huličů s postupujícím věkem silně ubírá na razanci a frekvenci hulení, i když se samotnýho hulení nevzdávají. A i kdyby ne - myslím, že dětem moc nevadí dívat se na vysmátý rodiče. Uznej, že je to pořád stokrát lepší, než klasická alkoholická rodinka...
Neměl bych z toho strach - hulí spousta lidí, známé osobnosti a hodně z nich má děti.

Čili - odpověď zní: Zatím nemíním přestat hulit, ani do budoucna. Přestal jsem hulit akorát cíga, a doufám, že mi to vydrží do konce života .

Milujte se a množte se!

Old Post 18-03-2003 v 09:36 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kukin thc
Nový Člen

Karma uživatele kukin thc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

tak jsem to asi nemyslel.jen mi je jich trochu lito.ja jsem huleni poznal poprve v sestnacti ale potom az v devatenacti jsem zacal volne.jak se budou chovat kdyz v takove rodine vyrostou.to bude pro ne uplne normalni.o tom jestli je to stejne jestli si otec zajde v patek na pivo a jestli si zajde na brko tak v tom je rozdil.ja sice taky nechci do budoucna prestat ale na ty deti se budu chodit koukat urcite nezhuleny.

Úplná demokracie bez drog neexistuje

Old Post 18-03-2003 v 10:12 AM
kukin thc je offline   Profil uživatele kukin thc   Find more posts by kukin thc   Foto galerie člena kukin thc   Click here to Send kukin thc a Private Message   Add kukin thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

momentálně teda ne

Old Post 19-03-2003 v 18:22 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Uzzi: Vono po včerejšku je to taky dost těžký

Milujte se a množte se!

Old Post 19-03-2003 v 19:40 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
casper
Nový Člen

Karma uživatele casper - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

hehehe.....myslím ze na dítě má vliv hulení rodičů. Taky jsem se teprve nedávno dozvěděl že můj táta si balil cíga s hašišem když mi bylo tak 5! ale na chuť jsem tomu přišel o 10 let později, odpálil jsem si kostku . přestat hulit nemám důvod, ale jestli jednou příde a bude to kvůli dítěti tak klidně skončím...teda já bych synovi povolil hulit ale až tak kolem 18-20 to už by byl duševně vyzrálý......ganja dělá s mozkem hodně..........dobře

Old Post 19-03-2003 v 19:56 PM
casper je offline   Profil uživatele casper   Find more posts by casper   Foto galerie člena casper   Click here to Send casper a Private Message   Add casper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 56

Nebude to nejspis tak horke, az budu mit jednou konecne doma to sve male krasne...., bude to takovy pocitovy "narez", ze huleni alespon na delsi cas nebude potreba. Zhulena bych se pred malym ditetem citila asi jako idiot.... A nemluve o tom, ze budouci mamca by si s jistotou mela dat na par let pohov, aby potom bylo vse ok.

Old Post 20-03-2003 v 09:15 AM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

no ja kazdopadne zatim nehodlam prestat hulit. kdyz ma nekdo maly decko, tak by asi nemel bejt nonstop vykourenej, aby si taky aspon vubec pamatoval, ze to decko ma neco naucit do zivota, ale jelikoz ja se ted v mych skoro 20-ti letech jeste hodne dlouho nehodlam pustit do zeneni nebo nedej boze vychovavani nejakejch decek, tak mam klidnou hlavu. Urcite se ale tesim na duchod (jestli se ho doziju :-)) az si budu jenom hulit a nic jinyho nedelat... :-))

live ganja, live!!!

Old Post 20-03-2003 v 09:52 AM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamaica Hadra
Stálý Člen

Karma uživatele Jamaica Hadra - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Chci přestatat hulit protože mě hulení omezuje co se tíče komunikace. Není tomu sice vždycky ale jak jsem moc tak už jenom čučím a su na sebe nasranej. Hulení není špatný, ale až budu mít rodinu, tak hulit nebudu( hulit budu až budu starej,) abych si užil rodinej život. Až budou děti velký tak hulit začnu- abych se nenudil a bylo veselo.

Ganja je posvátna rostlina, ne droga!

Old Post 20-03-2003 v 09:57 AM
Jamaica Hadra je offline   Profil uživatele Jamaica Hadra   Find more posts by Jamaica Hadra   Foto galerie člena Jamaica Hadra   Click here to Send Jamaica Hadra a Private Message   Add Jamaica Hadra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HKOR
Oceněný Designer

Karma uživatele HKOR - 67% PěstitelskáKarma uživatele HKOR - 67% PěstitelskáKarma uživatele HKOR - 67% Pěstitelská

- Příspěvek č. 59

No já se touhle otázkou nezabývám a ani nebudu .... říkat si že určitě někdy až bude to a to a to a až budu mít ....... je blbost (podle mně) ..... prostě to nechám na osudu AŽ TO PŘIJDE DÁM VÁM VĚDĚT .... (pokaď grower bude ještě existovat)

Život má ten smysl, který mu dáme. Seneca

OUT 2003 - Durban Poison

OUT 2004 - Durban Poison

OUT 2005 - Papaya, DP x IQ, Mazar

Old Post 20-03-2003 v 14:51 PM
HKOR je offline   Profil uživatele HKOR   Find more posts by HKOR   Foto galerie člena HKOR   Click here to Send HKOR a Private Message   Add HKOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Přestat???
To je jako přestat chodit do hospody - reálný ale nepravděpodobný.
Zatím teda ne, vlatně ani nevím proč bych měl...

Ale jedno říkadlo uznávám a řídím se jím:

Všeho moc škodí .

...i sex.....asi.....

Old Post 20-03-2003 v 15:58 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stroho
Nový Člen

Karma uživatele stroho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

To SA Neda, ganja mi prirastla k srdcu!

,,Necum a ubal!´´

Old Post 20-03-2003 v 19:23 PM
stroho je offline   Profil uživatele stroho   Find more posts by stroho   Foto galerie člena stroho   Click here to Send stroho a Private Message   Add stroho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hackmatt
Nový Člen

Karma uživatele hackmatt - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 62

hackmatt.szm.sk
tak ja urcite raz prestanem, az budem pod zemou ;-))

open your mind, open yourself..
enjoint it!

Old Post 20-03-2003 v 20:55 PM
hackmatt je offline   Profil uživatele hackmatt   Find more posts by hackmatt   Foto galerie člena hackmatt   Click here to Send hackmatt a Private Message   Add hackmatt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hackmatt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

PROC?

... and all my cares go Up in smoke ...

Old Post 21-03-2003 v 01:11 AM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Uvidime !

Asi bych nechtel nikdy uplne prestat hulit, spis bych to rad casem hodne omezil - ze bych zahulil radove nekolikrat za rok . Takova intenzita je slucitelna s jakoukoliv zivotni situaci, existenci pripadnych potomku nevyjimaje. Asi bych ale nechtel bejt zhulenej pred detma, k cemuz ani neni duvod, kdyz muzu v klidu vypadnout s kamosema do hospudky.

chobot

Old Post 21-03-2003 v 09:56 AM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás