Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jenze toho keramzitu tam padlo celkem 60 litru to bude prdel,, takze normalne srovnam ph vody z radu,, a vyvarim v tom ten keramzit jo? ale jak rikam ph se mi ani nehne je stale 5,8 a merim 2 krat do hodiny i ph i ec,, a stale stabilni , tepoty taky,,, tak nevim nechci delat zbytecne veci ale kdyz uz nevim co tak ok,,,, diky mooc
Dneska ksem jeste Koupil Krystalon special, rozmichal jsem ho dle navodu a udelal postrik kyticek,, je to dusik,, takze by se to v normalnim pripade melo zazelenat ale v mem pripade jen cekam co to udela,,,
Zdravim pratele,, Tak to vypada ze je to zatim dale stale bezezmeny.... a to jsem delal co se dalo a co se tady psalo,,, ted zkousim jit z ec misto 0,98 na 0,4az 3.. tak zase jen pokus..
Původní příspěvek od starosta Proisim vas jak moc vadi svetlo korenum?? kdyz v bublaku neni 100 procentni tma,, ale je tam rekneme tmavo sero,,, vadi to ??
Tak najlepšia je čiernio-čierna tma (nemyslím ten film). Ale že by to robilo až takéto záseky sa mi nezdá. Tiež som nemal určitý čas v bubláku totálnu tmu a rástlo to a dorástlo to pekne. Takže to asi nebude hlavná príčina tvojho problému. Do budúcna si to poriešim. Kade ti tam ide svetlo? Ja som si zakryl košíčky kruhmi z karimatky ale ja tam mám nejaký foking plast miesto keramzitu.
no prave ze nejvice svetla tam ide ze zhora pres keramzit tak to taky poresim udelam poklopy z neceho kolem reziva z boku jde jen malinko sem tam nejaka direcka v tom obalu ale nejvic horem,, taky jsem si myslel ze to nebude pricina svetlo spise podporuje rasu nez aby skodilo tak moc korenum,, dekuju za radu,,
Zdravim,, Muzete mi jeste nekdo rici, jestli je to fatalni chyba ze jsem klony zasadil do kosiku az na dno kde je klon v cca 2x2cm kosticce klasika na koreneni,kl a zasypal jsem to keramzitem nebo je to tomu jedno? diky ..
Ja nevim koreny jsou oka, dej to tam zpatky ale at se to netopi v roztoku , nech je nezalejvej to , at pod tim je hladina , nic jinyho s tim nedelej a nech to do zitra , zitra uvidiš ,cau
no kdo vi ?? prave ze nikdo , udelal jsem jak rekla hlava tak cekam jen co to udela kdyz vidim nejakej ten trosku povesenej dolu tak ho zaleju a jen cekam koupil jsem taky parnicky nahoru aby to bylo vlhci taky rada od hlavy malo vlhkosti a ma pravdu,, mam malo, nemam zvlhcovac, taky zajdu koupit,, potreboval bych nejake nove klony,, tohle uz je fak v haji,, i kdyz se to schopi myslim ze finale bude uplne o nicem,