Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No umí to celkem dost,jel jsem je a pojedu je asi znovu,jsou kvalitní,ale mají jeden mínus,výsledná chuť není jak u ostatních hnojiv,je tam nutný důkladný flush spolu s final solution,doporučuji si dokoupit
Pěstu zdar jinak slušný bambule pod 250w !!! a do budoucna,boj s plísní by jsi mohl vyřešit výměnou toho větráčku od compu,dej tam klipsňák néli dva a s plísni se už nesetkáš chce to větrat,větrat,větrat
Další foto:-)
Máme to 13. den 18/6 a myslím, že holky se mají čile k světu:-)
Jinak bych chťel použít síť (scroog) ale nemám stím zkušenost:-(
Z toho vyplívá, že bych potřeboval radu zkušenějších tak za každou odpověď díky. Tou radou myslím kdy síť nasadit od přepnutí to mě čeká tak do deseti dní.
A další věc postupné přepínání 16/8, 14/10, 12/12.
Podle toho co jsem četl se to má dělat v průběhu 3 dní ale nevim... Předtim jsem to dělal rovnou na 12/12 a bylo to v pohodě...
zdarec ,. koukam dobře jedeš na 5ti strankach 2kola + 3 v záběhu ; ) paráda.
mam par otazek : ..
rozměry boxu/počet holek ?:
ta 250w to je kombi spektrum nebo květovka ?:
a jak si spokojen stim TT zvlada to v pohodě chladit jo ?:
a dál ,jak ti tam proudí vzduch maš klipsňak ?:
to je asi zatim vše,. jo a kolik g hodil ten 2grow ?:
a jinak těžko říct stím přepínáním já to kombil jak píšeš 16/8 , 14/10 ,12/12 a bylo to v pohodě ale je spousta groweru co hned přepnou a je to ok,. tak třeba nějakej kompromis po 18/6 dva x 14/10 a pak 12/12
No box je klasika DS 60 (60x60x140). Holek je tam devět v 6,5l květináčích...
Lampa je duál jak píšeš:-)
Jinak to TT jeste nemam odtah je non stop VKO 125mm. Jinak jako ofuk slouzi Sunon (prispevek č.50) pucil mi ho známej a je dost silnej k tomu 2x Pc větrák...Přítah je pasiv:-)
No 2.Grow nebyla špatná něco kolem 160 g vím že by mohlo byt vic ale učim se:-)
Tak zatim Čágo