Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau,vysku kytek muzes regulovat zastrihavanim nebo scrogem.kdyz das svetlo co nejniz,tak se nebudou tak tahbout a udelaji mensi patyrka a budes z nich mit vetsi vynos,ale jinak tu vysku neovlivnis,teda podle me.za zvazeni stoji i kolinka na ohybani...
No, to jsem si vsechno nacet, ale mozna spis poohlednu po optimalni vysce u odrud, ale jestli by to slo o tech 60 cm stahnout.. Kdybych to treba 2-4x zastip, mel svetlo nizko a jeste ohybal, koukal jsem tu na hezky bonsajky malinky, coz by byl muj cil..Ale zase aby se to po prepnuti nevytahlo,proste aby po prepnuti "neprorazilo" strechu
Původní příspěvek od Mystery Jak tak koukám na ten trojlístek, pokud to bude samice, nechtěl bys ho opylit na semínka? Třeba jsi nějakou shodou náhod růstových podmínek a všeho okolo vynalezl novou trojlístkovou genetiku a určitě by o ní byl zájem :-D Teda nevím jak ostatní, ale já bych si jí na zahradu určitě dal :-) Jinak k+
Původní příspěvek od Classic Hm... dost luxusní jen co je pravda, když má ta kytka víc listů mohla by být i silnější a lépe pracovat ne ?
No s růstem jsou zatim spíš pozadu,oproti normálně rostlým..Ale takovej ježek jako základ pro kultivaci matky asi dobrý,ale záleží,co se z toho pak dál bude větvit,prostě co se z toho vyvrbí dál,no uvidíme..
Jinak chtěl bych poukázat na některý ,,Teorie" - někdo říká že u AF se přepne na květ až po prorostení celýho květníku kořeny, co jsem vypozoroval něco na tom bude... AF v ani ne 1l květináči je menší, sama se zastavila cca na 25cm a začala kvést a je napřed o 15 dní před těmi který jsem dal do 3,5l podobně kytka co jsem jí dal cca do 1,5 l je asi 35cm a asi o 12 dní od těch v 3,5l... kytky co jsem dal ven ještě ani nezačali kvíst... náhoda ? ? ? někde na groweru jsem tohle četl a ne jen od jednoho člověka a všichni mu psali že to mají dané cca po 20-30 dnech se přepnou sami, od tohoto kola mám jiný názor ... možná model od modelu... nevím co vy na to ?
EDIT: Dneska nainstalována provizorní scrog síť, snad je podrží
V rámci nudy vám tu ukážu můj první výpěstek pod 85w CFL bylo to red i blue a dopěstovaný pod 125w Red cfl... po tom co sem si šikovně tu 85 roztřískal, později i tu 125... (moje blbost, zhulenej dělat u kytek už nikdy )
Jedná se o Royal Dwarf
Stávky byli luxusní, akorát toho bylo strašně málo (moje blbost )
Ahoj, tak jsem tady nakonec to je tak že v boxu 4 kýti,3 venku (samci) a 5 kytiček nejspíš samců doma...
Tady dávám hned problém, takhle vypadají listy(ztrácí barvu z prostředka..), po tom co jsem namontoval son-t možná přesvícený? Nebo nedostatek něčeho, hledal jsem na forum, i mezi zákl informacema, ale nikde mi popis defektu nesouhlasil...