Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
futeW: jo tak to se omlouvam. vyznelo to tak jako by to bylo na stejnym miste. pak je taky mozny ze jste si nedavali pozor pri navstevach pole a nebo proste smula. o stesti tech nicitelu se mluvit neda, protoze si vlastne nic neodnesli. takovy lidi fakt nechapu...
Zdar druzstevnici, pokusil som sa odfotit moju AK-47, a Duck foot, ktoru som posadil velmi neskoro a je to na nej aj vidiet. Fotak som si pozical tak ze ospravedlnite znizenu kvalitu a velkost, nemam s fotenim skusenosti.
Tak co, prezily ti kytky? Ja mam asi stesti, ale az nato, ze jeden vyjebanej strom mi na 2 kytky haze stin, je vsechno v pohode. Ted uz to tady v Brne tolik nefici a spis me trapi ty vedra. Jinak good luck vsem.
tak já se byl podívat na svý políčka a moc veselej jsem se nevracel. přes jedno políčko kde byly čtyři nadějný kytičky se přehnalo nějaký zvíře, zanechalo hluboký jámy a tři kytičky zůstali ležet a v tom vedru to neutahli. prostě umřeli. a když už tak už. takže ta poslední kytička je fakt noblesně vykvetlej samec. to že ty tři co to nepřežily byly samice už ani není tak podstatný. no takže něco ještě roste tak jsem na to zvědavej.
...... tak sem tu zas s representem a pár fotečkama z Methan City (?Ostrava?!), to je tak k úvodu asi vše ....
... vše začalo dokonale, 13 silných kytiček, z toho tak 4 samci a to si myslím je úspěch, ale aláh mi nebyl úplně nakloněn a seslal poselství ve tvaru ženského rodiče v kombinaci s přípravkem na ničení plevele (Rau:n:dap)......
... ale 5 kytiček to přežilo:
3 x voodoo
2 x early skunk
....tady přidávám fota (FujiFilm S602) ... doufám že se budou líbit
1. foto:
2 x voodoo.
Dal jsem jim jména:
ta v pravo
"No Problem" - nebyla zasažena vůbec a má nejlepší místo takže je nejvyšší a díky zástřižkům má hodně silných bočních větví. byl jsem na dovolené, tak jsem ji dlouho neviděl a když jsem se vrátil, nestačil jsem se divit o kolik povyrostla, že jsem ji hned musel hned zastříhat, a kolik měla chloupků. asi už začíná qětní fáze...
ta nalevo
"LittleBit" - byla zasažena jen trošku a má taky pěkné chloupky. je malinko menší ale určitě vypadá k svjetu...
... v pozadí je vidět "Second chance" (early skunk).
2. foto:
deltail "No Problem" .... jo jo to budou palice
a tolik ...
: na třetím fotu mam tomicového miláčka --> early skunk
...díky za pozornost, dámy a pánové, loučím se s Vámi a přeji hezký zbytek času stráveného do období sklizně
.... ještě se ozvu
PS: mamka zase pohrozila, že mi postříká rostlinky ..
já nechci kupovat ganju za lové ..... nééé
Taky pár foteček... Sázeno na konci dubna 2003, foceno 25.8.2003.
První dvě fotečky jsou no-name ganja, ale jak je vidět, docela se jí vede.
Na třetí fotce je něco pro mě neznámého - kytka vyrostla tak do 1 metru a kvete už asi 2 a půl měsíce a rozhodně ještě není - a má velmi uzoučké listy. Nějaký skaňourek??