Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
7.-8.den od vykliceni.lampu jsem dal jeste o neco niz,tak 4cm od vrsku.konecne se to zastavilo a uz se to nevytahuje.Pred tim byla 10cm nad vrcholky a nestalo to za nic
Zatim z toho,co vidite i vy,je pouzitelnych 6 rostlinek.3 jsou zakrslici,pac uz se na ne nedostane dost svetla,tzn.pujdou pod 45W CFL a pod 125W Redkou zatim zustava 6x White Russian krasavica.
Teplota ve skrini se pohybuje od 25-29 stupnu, s vlhkosti si hlavu nelamu,
obcas rosim
10.den rustu od vyklilceni,uz to zacina nejak vypadat.vzhledem k tomu,ze se zacaly prapodivne kroutit listy,zvolil jsem zalivku ze studanky.pH 6,6,dKH cca 4,takze pomerne mekka a mirne kysela voda.
Zajimavy,ze jsem problem s pH nikdy nemel.Voda,kterou jsem doposud zaleval mela pH 7-7.1.
Uz svitim jen na sest kousku,nakonec mozna zbydou jen 4 nejsilnejsi a zbytek pujde pod 45W usporku.
..zkoseni kosťeja...60.den kqvetu...probehl zastipek a slape to pekelne,chut je vyvazena,hutna,proste v poho.High zadna pecka pro predskolaky,dlouhotrvajici s postupnym nastupem,velmi odlehcujici.